Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Naturligt övernaturlig - att leva ett andefyllt vardagsliv

Naturligt övernaturlig - att leva ett andefyllt vardagsliv

Häftad bok. David Media. 1 uppl. 2017. 224 sidor.

Nära nyskick. PRESENTSKICK.
Vi är många som tror på Guds kraft. Ändå ser vi sällan bevis på hur Andens gåvor fungerar i våra vardagsliv. Vad är det vi missar?
NATURLIGT ÖVERNATURLIG utforskar vad som menas med ett andefyllt vardagsliv. Guds intention är att Andens gåvor ska vara en naturlig del av den kristnes liv. det finns inget konstigt, överandligt eller knäppt med att vara beroende av den helige Ande. det är inte heller något som bara gäller för en viss "andlig elit". Alla får vi vara med och spela. Alla kristna kan höra Guds röst. Alla kan lära känna Gud bättre och börja leva det övernaturliga vardagslivet.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789198363302
Titel
Naturligt övernaturlig - att leva ett andefyllt vardagsliv
Författare
Pilavachi, Mike
Förlag
David Media
Utgivningsår
2017
Omfång
224 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
Ryggbredd 14 mm
Språk
Svenska
Baksidestext
Om författarna

Andy Croft och Mike Pilavachi är tillsammans pastorer för den lokala församlingen Soul Survivor i Watford, England, som grundades av Mike Pilavachi. Mike Pilavachi har även grundat de stora rörelserna Soul Survivor och Momentum där de båda undervisar tusentals unga människor varje sommar.

Andy är en rationell bokälskare med en stor gåva att undervisa. Mike Pilavachi reser och predikar i hela världen. Han är en väldigt rolig och utmanande förkunnare som har stor erfarenhet av att lyssna till- och lyda Guds tilltal i sin tjänst och liv.

Sagt om boken

»Mike Pilavachi och Andy Croft är de perfekta vägvisarna för alla som längtar efter att dagligen leva i den helige Andes kraft. De är roliga, insiktsfulla och har en passion för Jesus som smittar av sig på andra.

«Nicky Gumbel, grundare av Alpha-kurserna och kyrkoherde i »Holy Trinity Brompton«



»Ord, gärningar och under är allihop saker som Jesus använde för att visa människor Guds rike när han vandrade på jorden. Som hans församling i dag är vi kallade att följa hans exempel och visa Guds kärleksfulla herravälde på alla dessa sätt. I praktiken får ’under’ ofta mindre uppmärksamhet än de andra sakerna, och det är därför en bok som den här är så viktig. På sitt unika sätt visar Mike och Andy att du inte behöver ingå i den ’andliga eliten’ för att vandra i det vardagligt övernaturliga livet. Du behöver bara ha ett hjärta som vill lyssna, och ett liv som vill lyda.

«Matt Redman, lovsångsledare och upphovsman till »10 000Reasons« (Tusen skä