Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kött : direkt från proffsköket, chef de partie
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789198145007
Titel
Kött : direkt från proffsköket, chef de partie
Författare
Professional Secrets
Förlag
Opexi
Utgivningsår
2014
Omfång
118 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
142 x 210 mm Ryggbredd 11 mm
Vikt
252 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Kunskap direkt från proffsköket

Alla som älskar att laga mat drömmer om att få uppleva ett hektiskt arbetspass tillsammans med proffsen i köket på en riktigt bra restaurang, att få lära sig av de som verkligen vet hur man gör. Chef de Partie KÖTT är så nära detta man kan komma i bokform.

Chef de Partie KÖTT gläntar på dörren till restaurangköket och lär ut vad en linjekock ansvarig för en köttstation bör veta. Insikterna och de praktiska kunskaperna du får i den här boken gör dig garanterat till en ännu bättre, ännu mer inspirerad kock i ditt eget kök.

Här erbjuds kunskap och inspiration i massor men inga recept. I stället får du veta hur yrkesverksamma kockar bär sig åt för att skapa matupplevelser på hög, professionell nivå. Fokus ligger på grundkunskaper, tekniker och råvaran. Bokens innehåll har sammanställts med hjälp av kockar med många års erfarenhet och i denna första bok i serien Chef de Partie från Professional Secrets med kött som specialitet.

Professional Secrets vänder sig till alla som har matlagning som intresse. Ett huvudbudskap i boken är att vi konsumenter bör lägga pengarna på mindre men bättre kött. För det leder inte bara till godare mat på våra tallrikar, utan även till bättre djurhushållning i våra gårdar och mindre belastning på vår miljö.

Ur innehållet:

Köksbrigaden vad är det?

De viktigaste verktygen

Hur du väljer kött som proffsen

Hur du förvarar kött som proffsen

Hur du förbereder kött som proffsen

Hur du tillagar kött som proffsen

Hur du serverar kött som proffsen

Om nöt, kalv, gris, lamm och tamfågel

Styckscheman

Guide till styckdetaljer