Hälsoriktig konservering : inkokning, inläggning, saftning, jäsning, torkning, insaltning, frysning, rökning
Inbunden bok. Stockholm : Nyblom. 1985. 224 sidor.
Gott skick.
Lite blekt rygg. Flitigt men varsamt använd!
”Denna bok ger utförligt besked om hur man bevarar kompott, fruktos och -must eller grönsaker genom upphettning, hur man frysermin matvaror på riktigt sätt, hur man använder socker för att konservera marmelad, gelé och sylt eller hur man bereder fruktviner av högsta näringskvalitet. …”
Förlagsfakta
- ISBN
- 9177800265
- Titel
- Hälsoriktig konservering : inkokning, inläggning, saftning, jäsning, torkning, insaltning, frysning, rökning
- Författare
- Puhony, Karel - Adelskogh, Lars
- Förlag
- Stockholm : Nyblom
- Utgivningsår
- 1985
- Språk
- Svenska