Matens mångfald i Sverige : biologi, gastronomi, nytta
Inbunden bok. Carlsson. 2021. 175 sidor.
Nyskick.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789189063945
- Titel
- Matens mångfald i Sverige : biologi, gastronomi, nytta
- Författare
- Ragnar, Martin
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 218 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 471 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matens mångfald är en handledning och vägvisare in i just matens mångfald och betydelsen av denna mångfald. Här problematiseras och diskuteras, illustreras och undersökes vår inställning till och användning av råvaror. Författaren tar ett helhetsgrepp. Han betonar de många alternativen, nödvändigheten av att hänsyn tas till både tid och rum.