NOMA TIEMPO Y ESPACIO EN LA COCINA NÓRDICA
Inbunden bok. Phaidon press . 1 uppl. 2011. 354 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Nama Time and Space i Nordic Cuisine erbjuder en extraordinär vision av den gastronomiska filosofin och kreativiteten hos René Redzepi och Noma, hans innovativa restaurang i Köpenhamn. Boken fördjupar sig i alla aspekter av Noma och dess kök, samt inkluderar mer än 20 recept, fotograferade för tillfället, som förklarar Restrepis utveckling som kock, hans upptäckt av säsongsbetonade nordiska produkter och hur han lyckas skapa ett kök med dem. av exceptionell kategori. Likaså beskriver den sitt förhållande till några av sina huvudleverantörer, människor som är otroligt engagerade i produktionen och insamlingen av ingredienser av högsta kvalitet. förtrupp inom internationell gastronomi med endast ingredienser från regionen. Med 200 exklusiva fotografier av Ditte Isager av Redzepis rätter, dess leverantörer, ingredienserna som används och det nordiska landskapet är Noma: Time and Space in Nordic Cuisine det perfekta skyltfönstret för en innovativ och spektakulär restaurang, Norma, såväl som för dess envisa.
