Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
NOMA  TIEMPO Y ESPACIO EN LA COCINA NÓRDICA
NOMA  TIEMPO Y ESPACIO EN LA COCINA NÓRDICA NOMA  TIEMPO Y ESPACIO EN LA COCINA NÓRDICA

NOMA TIEMPO Y ESPACIO EN LA COCINA NÓRDICA

Inbunden bok. Phaidon press . 1 uppl. 2011. 354 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Nama Time and Space i Nordic Cuisine erbjuder en extraordinär vision av den gastronomiska filosofin och kreativiteten hos René Redzepi och Noma, hans innovativa restaurang i Köpenhamn. Boken fördjupar sig i alla aspekter av Noma och dess kök, samt inkluderar mer än 20 recept, fotograferade för tillfället, som förklarar Restrepis utveckling som kock, hans upptäckt av säsongsbetonade nordiska produkter och hur han lyckas skapa ett kök med dem. av exceptionell kategori. Likaså beskriver den sitt förhållande till några av sina huvudleverantörer, människor som är otroligt engagerade i produktionen och insamlingen av ingredienser av högsta kvalitet. förtrupp inom internationell gastronomi med endast ingredienser från regionen. Med 200 exklusiva fotografier av Ditte Isager av Redzepis rätter, dess leverantörer, ingredienserna som används och det nordiska landskapet är Noma: Time and Space in Nordic Cuisine det perfekta skyltfönstret för en innovativ och spektakulär restaurang, Norma, såväl som för dess envisa.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish