Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 55 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Etikett på jobbet : bra att veta på kontoret / Magdalena Ribbing ; [illustrationer: Bengt Serenander]

Etikett på jobbet : bra att veta på kontoret / Magdalena Ribbing ; [illustrationer: Bengt Serenander]

av

Häftad bok. Stockholm : Natur & kultur, . Svenska uppl. 2011. 159 sidor.

Nyskick. Etikettfrågor; Arbetsliv -- Sverige. I Etikett på jobbet beskriver Magdalena Ribbing rätt sätt för de allra flesta situationer på kontoret. Hon ger de bästa råden för representation, presentation, tid, klädstil, hyfs och stil på nätet, i mobilen, mejlen och telefonen. Mötet med det osvenska finns med i ett kapitel liksom en lista på de värsta klavertrampen. . Nyskick, oläst.Kartonnage, illustrerad av illustratör/fotograf Bengt Serenander . Mått 16,5 x 21,5 x 1,7 cm. . Vikt 550g. Skickas inom 1 -2 dagar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 55 SEK Swish

10 dagar sedan

Förlagsfakta

ISBN
9789127131569
Titel
Etikett på jobbet : bra att veta på kontoret
Författare
Magdalena Ribbing
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Utgivningsdatum
20110917
Omfång
159 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
166 x 215 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
450 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Hälsa på alla eller bara på chefen, sandaler på kontoret, inleda ett mejl, gäst eller värd väljer mat på representationslunchen? Frågorna om rätt och trevligt sätt på jobbet är många och viktiga. En god stämning på kontoret kan vara avgörande för ett väl utfört arbete. Varje möte mellan människor, inte minst i arbetslivet, innebär en förväntan från båda sidor. Med sitt sätt att möta andra visar man vem man själv är, hur man ser den man möter och vilken stil det företag man representerar har valt. Kunder, leverantörer, köpare, blivande medarbetare, klienter, samarbetspartner, chefer, styrelser alla förtjänar att mötas av respekt, förståelse, intresse och vänlighet. I Etikett på jobbet beskriver Magdalena Ribbing rätt sätt för de allra flesta situationer på kontoret. Hon ger de bästa råden för representation, presentation, tid, klädstil, hyfs och stil på nätet, i mobilen, mejlen och telefonen. Mötet med det osvenska finns med i ett kapitel liksom en lista på de värsta klavertrampen. Det är helt enkelt en oundgänglig bok för alla som arbetar på någon form av kontor styrelseordförande, chefen, avdelningschefen och de som verksamheten vilar på, de anställda. Vinnare i kategorin Social kompetens i Årets svenska måltidslitteratur 2011!