Ät mej
Inbunden bok. Natur och Kultur. 2 uppl. 2001. 191 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas.
Lämplig för dig som vill upptäcka nya recept och få inspiration i köket. Pärmen är något repad och solkad, och boken i övrigt nästan i nyskick. Leverans kan inom Stockholmsområdet göras av säljaren
personligen till överenskommen plats. Totalkostnaden blir
då 110 kr. Köp gärna fler böcker till samma fraktkostnad.
Jag har mer än 1700 böcker till salu under mitt alias tomas60.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789127354043
- Titel
- Ät mej
- Författare
- Richard Waje - Bi Ericksson
- Förlag
- Natur och Kultur
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1635 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En fiskkokbok utöver det vanliga. I stort format, raffinerad layout, med intressanta bilder och texter om de olika fiskarna och mer än 80 aptitretande recept på fiskrätter med såser, fonder och andra tillbehör.
Detta är en hyllning till havet och den mångfald av fiskar och skaldjur som lever i vattnen vid Västkusten. Alla dessa läckerheter finns med: räkor, havskräftor, hummer, krabba, musslor, ostron, bläckfisk, rödspätta, hälleflundra, rödtunga, bergtunga, sjötunga, slätvar, piggvar, fjärsing, havskatt, knot, marulk, rocka, sillhaj, torsk, kolja, kummel, gråsej, långa, bleka, vitling, lubb, sill, makrill, tonfisk, lax och havsöring.
Ät mej riktar sig till fiskälskare och alla som söker inspirerande och annorlunda recept på vanliga och ovanliga västkustfiskar eller bara vill njuta av en ovanligt läcker fiskkokbok.
Populärutgåva.
Richard Waje är köksmästare på Brasseri Lipp i Göteborg och dessutom djuphavsfiskare. Han svarar för bokens recept och för fiskpresentationer.
Bi Ericksson har skrivit texten.
