Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Broarna i Madison County -Ljudbok

Broarna i Madison County -Ljudbok

Ljudbok Bonnier Audio . 2010.

Nyskick. Fodral i nyskick. "Francesca trycktes mot hans kropp och hon undrade om han kunde känna hennes bröst genom klänningen och sin egen skjorta. Hon var säker på att han kunde det. Det kändes så skönt. Hon ville att det skulle fortsätta i all evighet. Fler gamla låtar, mer dansande, mer av hans kropp mot hennes. Hon hade blivit kvinna på nytt."

Mötet mellan den kringresande fotografen Robert Kincaid och bondhustrun Francesca Johnson är en av samtidslitteraturens vackraste kärlekssagor. Robert Kincaid är i Madison County för att fotografera övertäckta broar på uppdrag av National Geographic. Han kör upp på Francesca Johnsons gårdsplan för att fråga om vägen. En kärlekslåga tänds.
De får fyra dagar - och en evighet av kärlek - tillsammans.
Ljudbok. 4 CD. Språk: Svenska. Inläsare Lars Lind.Absolut nyskick. .(190817 hod)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789174330359
Titel
Broarna i Madison County
Författare
Robert James Waller
Förlag
Bonnier Audio
Utgivningsår
2010
Bandtyp
CD-skiva
Mått
132 x 132 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
116 g
Språk
Svenska
Baksidestext


"Francesca trycktes mot hans kropp och hon undrade om han kunde känna hennes bröst genom klänningen och sin egen skjorta. Hon var säker på att han kunde det. Det kändes så skönt. Hon ville att det skulle fortsätta i all evighet. Fler gamla låtar, mer dansande, mer av hans kropp mot hennes. Hon hade blivit kvinna på nytt."Mötet mellan den kringresande fotografen Robert Kincaid och bondhustrun Francesca Johnson är en av samtidslitteraturens vackraste kärlekssagor. Robert Kincaid är i Madison County för att fotografera övertäckta broar på uppdrag av National Geographic. Han kör upp på Francesca Johnsons gårdsplan för att fråga om vägen. En kärlekslåga tänds.De får fyra dagar - och en evighet av kärlek - tillsammans.