Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Andlig utveckling - Att vara sitt Högre Jag

Andlig utveckling - Att vara sitt Högre Jag

Inbunden bok. Isis Förlag. 1 uppl. 2002. 232 sidor.

Mycket gott skick. Dekorerat kartonnage. Lätt skav på hörn.

Dessa enkla processer skapade av Orin, en vis och mild andlig lärare, har hjälpt hundratusentals människor att ta ett kvantumsprång, accelerera sin andliga utveckling och leva sina liv i större glädje, harmoni, frid och kärlek.

Andlig utveckling lär dig hur du kan vara ditt Högre Jag i ditt dagliga liv, skapa en vision av ditt högre syfte och manifestera det du vill ha snabbt och lätt. Du kommer att lära dig att arbeta med ljus för helande och växande, att upprätta kontakt med det Universella Sinnet för förhöjd kreativitet, och att länka upp dig till den Högre Viljan för att utföra ditt högre syfte.

Andlig utveckling ger dig de verktyg du behöver för att lyfta illusionens slöjor, se sanningen, expandera och dra samman tiden, förhöja din vibration, uppnå högre tilllstând av medvetande, öppna ditt hjärta och lära känna dig själv pâ ett nytt, mer kärleksfullt sätt.

Andlig utveckling lär dig hur du kan skapa mer tillfredsställande relationer med andra genom att använda dig av färdigheter som att inte fastna i andra, använda din vilja på rätt sätt, att vara transparent för andras energier och att kommunicera som ditt Högre Jag. Du kommer lära dig att vara en källa till ljus och att växa genom att tjäna världen.

Denna bok erbjuder nästa steg i den andliga utvecklingen för dig som vill veta mer om vem du är, varför du är här, och vad du kommit hit för att göra. Du kan förena dig med de högre energier som kommer in över jordeplanet och använda dem för att skapa det bästa liv åt dig själv som du kan föreställa dig.

Bok III av Jordelivsserien av den bästsäljande författarinnan till Leva med glädje och Personlig kraft genom medvetenhet.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789188602619
Titel
Andlig utveckling
Författare
Roman, Sanaya
Förlag
*Isis Förlag
Utgivningsår
2002
Omfång
226 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
135 x 205 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
383 g
Språk
Svenska
Baksidestext

Ytterligare författare: Roman, Sanaya