Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Betydelsefulla möten : entreprenörer berättar

Betydelsefulla möten : entreprenörer berättar

Inbunden bok. Betydelsefulla möten & förlag. 2009. 176 sidor.

Mycket gott skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789197706964
Titel
Betydelsefulla möten : entreprenörer berättar
Författare
Ronsten, Catherina
Förlag
Betydelsefulla möten & förlag
Utgivningsår
2009
Omfång
176 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
152 x 184 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
324 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Entreprenörer, inspiratörer, revoltörer. När vi hör talas om en framgångsrik entreprenör visas ofta bilden av en person som gjort det, tagit steget och flyttat fram positionerna. Entreprenören har tänkt nytt, tänkt annorlunda och trott på sig själv och sin idé. Genomfört och lyckats. Det är säkert sant, men något som vi sällan får höra talas om är att bakom varje entreprenör står en hel hjord av människor som på olika sätt påverkat och medverkat till entreprenörens framgång. Ensam är inte stark.

Här har du möjlighet att ta del av entreprenörer från hela Sverige som berättar om möten som blivit betydelsefulla för dem och deras verksamhet. I med och motgång, från fast anställning till ett liv som entreprenör. En lågutbildad, men framgångsrik möbelföretagare lärde miljardären Mats Gabrielsson ett smart säljknep som han använder än i dag. Therese Albrechtsson fick ett gott råd av sin morbror Magnus och driver idag med stor framgång fyra företag. Göran Kropp fick Renata Chlumska att förstå att det går att leva på äventyr och Stefan Krook följde sitt entreprenörshjärta efter att ha läst en bok av Dalai Lama.

Här ger vi dig chans att möta över 60 härligt livgivande och inspirerande berättelser som alla visar hur viktigt det är för entreprenören att ha människor omkring sig som tror på en, ser en och sätter en hand i ryggen när det behövs.

Många gånger är det tillfälligheter som gör att du blir företagare. Någon sa något, någon tipsade om något. Du var på rätt plats vid rätt tillfälle. Så här i efterhand kan du se att det var någon som sa eller gjorde något som inspirerade och fick dig att tänka till och om. Det blev ett möte, ett ögonblick där livet förändras. Ett möte som fick dig att våga språnget eller handla annorlunda än tidigare. Bli entreprenör - en som gör!