Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Desserter med stil
Desserter med stil Desserter med stil

Desserter med stil

Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2012. 174 sidor.

Nära nyskick. Hanteringsslitage på framsida och baksida.

Dedikerad av författaren på försättsblad.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789174242133
Titel
Desserter med stil
Författare
Roos, Daniel
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2012
Omfång
174 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
222 x 287 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
1000 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Bär, choklad, vanilj; tårta, fondant och sorbet; varmt eller kallt eller både och … Desserter med stil rymmer allt – gudomliga smaker, kombinationer och presentationer som kan kröna vilken måltid som helst. Mjuka, rena och raffinerade smakexplosioner som avslutning på sommarbuffén, höstmiddagen eller nyårsfesten – det är bara att välja!Ingen kan vara mer lämpad än Daniel Roos att vägleda oss in i desserternas paradis. Efter flera år som konditorchef på Operakällaren i Stockholm och med en välförtjänt plats i det Svenska Kocklandslaget har han kommit en lång väg sedan han som fjortonåring gjorde praktik i en Konsumbutik med bageriavdelning.”Min senaste stora uppgift var att ta fram desserten till det kungliga bröllopet mellan kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Mitt yrke kan jämföras med att vara konstnär. Jag älskar att skapa, och det faktum att det jag skapar även smakar gott tycker jag är en stor bonus.”Och visst är det konstverk han skapar – men med denna tydliga och handfasta receptbok hjälper överträffar du dig själv i köket!Ur innehållet:· Festlig nyårsdessert med champagnemousse och sorbet på persika· Krämig chokladfondant smaksatt med te· Citrontartelette med sorbet på ingefära· Klassiker som banana split och marängsviss· Oväntade desserter som gröncurrykräm med kokospannacotta60 recept varav 10 lite mer avancerade. Receptet på Victorias och Daniels bröllopsdessert! Tips på snygga uppläggningar och smarta förberedelser.