Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Happy yoga : 7 skäl till att släppa taget

Happy yoga : 7 skäl till att släppa taget

Häftad bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2005. 252 sidor.

Nära nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789185127122
Titel
Happy yoga : 7 skäl till att släppa taget
Författare
Ross Steve
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2005
Omfång
252 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
175 x 215 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
501 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Happy yoga är mer än en bok om praktiskt yogautövande. Happy yoga handlar, likt yogan i sig självt, om livet och om hur man kan vara lycklig med sig själv och med omvärlden. När man gör sig av med sina begär och världsliga behov kan man enligt Steve Ross nå ett tillstånd av "oavbruten lycka och en konstant känsla av glädjefull förundran".

Steve Ross lever och undervisar utifrån övertygelsen om att hemligheten med yoga inte handlar om att fötterna är parallella eller om man kan göra lika djupa framåtböjningar som grannen till vänster, utan om att gå bortom det allvarsamma och släppa in glädjen i livet, i kroppen och i sitt sinne, och att det förhoppningsvis får genklang i ens egen yogapraktik. Det handlar om att bli lättare till mods.

I Happy yoga gör Steve Ross klart att alla i sitt djupaste väsen redan är lyckliga, men att vårt sanna själv skuggas och är dolt av olika lager av oro, som vanemässigt fyller vårt sinne. I varje kapitel undersöks flera av människans största rädslor - depression, ohälsa, brist på kärlek, misslyckade yrkesval, krig, döden och känslomässiga störningar. Han använder yogisk visdom för att förklara och få oss att släppa taget om denna oro och i stället få kontakt med vår kärna av rofylld strålande glädje. Genom att ta del av Ross system om kost, meditation, musik, kosttillskott, filosofi och olika yogaställningar kan man skapa grogrund för både en fysisk och mental förändring.

Steve Ross styrka är att vända tillbaka till källan, till en femtusenårig yogavisdom och omvandla ett abstrakt österländskt tänkande för samtidsmänniskan. Happy yoga beskriver inte bara en rad yogaställningar och fakta, utan är ett sätt att kunna skifta sin medvetenhet och föra in yogans själ i varje rörelse, varje måltid, varje relation, varje tanke och varje andetag.

Med stor kärlek och med oändlig glädje erbjuder han oss en ny livshållning och ett nytt sätt att utöva yoga. Lugn och ro till sinnes och en möjlighet att släppa taget om ångest och smärta faller sig naturligt under läsningen samt insikten om att det egentligen inte finns något att oroa sig för.