Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Airfryer - introduktion och 70 enkla recept för svenska smaklökar

Airfryer - introduktion och 70 enkla recept för svenska smaklökar

Förlagsny inbunden bok. Isaberg förlag. 1 uppl. 2023. 176 sidor.

Vill du laga mat och baka på kort tid, fettsnålt och med enkla och goda basrecept? Gärna energisnålt och med minimalt av disk?

Välkommen till airfryerns underbara värld!

I Airfryer – Introduktion och enkla recept får du allt du behöver för att komma igång direkt.

Den cirkulerande varmluften i en airfryer gör att maten blir både smakfrik, saftig och krispig, och du kan tillaga allt från härliga frukostar till hela middagar och bakverk i den.

I tillägg till de beprövade och goda basrecepten med typiska svenska favoriter, som helstekt kyckling, hasselbackspotatis och tacopaj, får du även
• tabeller över tillagningstid och temperatur
• konverteringstabeller för att omvandla dina egna favoritrecept till airfryer
• veta hur du tillagar råvaror direkt från frysen
• samt mina bästa tips och tricks för att lyckas.

Jag tror att du kommer att bli överraskad över hur enkelt det är och hur gott det blir!

Kristina Söderström är kokboksförfattare och skribent och bor i Sundsvall. På Isaberg Förlag har hon tidigare gett ut Café Västernorrland och BRUNCH Året runt.

Direkt från förlaget
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789188721242
Titel
Airfryer - introduktion och 70 enkla recept för svenska smaklökar
Författare
Söderström, Kristina
Förlag
Isaberg förlag
Utgivningsår
2023
Omfång
176 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
170 x 240 mm
Språk
Svenska
Baksidestext
Vill du laga mat och baka på kort tid, fettsnålt och med enkla och goda basrecept? Gärna energisnålt och med minimalt av disk?

Välkommen till airfryerns underbara värld!

I Airfryer – Introduktion och enkla recept får du allt du behöver för att komma igång direkt.

Den cirkulerande varmluften i en airfryer gör att maten blir både smakfrik, saftig och krispig, och du kan tillaga allt från härliga frukostar till hela middagar och bakverk i den.

I tillägg till de beprövade och goda basrecepten med typiska svenska favoriter, som helstekt kyckling, hasselbackspotatis och tacopaj, får du även
• tabeller över tillagningstid och temperatur
• konverteringstabeller för att omvandla dina egna favoritrecept till airfryer
• veta hur du tillagar råvaror direkt från frysen
• samt mina bästa tips och tricks för att lyckas.

Jag tror att du kommer att bli överraskad över hur enkelt det är och hur gott det blir!

Kristina Söderström är kokboksförfattare och skribent och bor i Sundsvall. På Isaberg Förlag har hon tidigare gett ut Café Västernorrland och BRUNCH Året runt.