Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Drystoll: 1 + 2 : Drystoll / Mörklagd

Drystoll: 1 + 2 : Drystoll / Mörklagd

Häftad bok. Upper Room förlag. 2016. 352 + 326 sidor.

Mycket gott skick. Båda böcker lite bucklig.
Arthus Dunkel har under större delen av sitt liv arbetat i den snart två tusen år gamla huvudstaden Drystoll, och bär ryktet som en av de strängaste förhörsledarna. Här lever han ett liv, som han helt och hållet byggt upp på egen hand. Dock skakas hans felfria tillvaro om under den årliga Höstfestivalen.
Med nöd och näppe lyckas han bli en av de få som överlever den natt som blir en av de största tragedierna någonsin. I en strid mot sin kvarvarande tid startar han en jakt på hämnd för sin mördade familj och förs då samman med en utstött yrkesmördare.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789188231000
Titel
Drystoll
Författare
S. C. Ödman
Förlag
Upper Room förlag
Utgivningsår
2016
Omfång
352 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
147 x 210 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
502 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I den snart två tusen år gamla huvudstaden DRYSTOLL arbetar Arthus Dunkel tillsammans med sin äldre bror som förhörsledare. En dag strax före den årliga höstfestivalen kommer en märklig man in på förhör, som visar sig vara nattspejare - en fulltränad lönnmördare och spion från fiendelandet Alten. Mannen verkar dock ha drabbats av minnesförlust.
Samtidigt är prins Bronos Evalda av Stärien ute på egen hand i skogen. Där möter han den altiske skogsbonden Mireke Grenner och till bådas förskräckelse inser de att de är varandra identiskt lika. Prinsen hamnar i tacksamhetsskuld till skogsbonden, då denne räddat prinsens liv i en attack från en ilsken ängel.
Ängeln lyckas fly.
Allas liv förvandlas under en oväntad attack mot Drystoll, med katastrofala följder under höstfestivalen. Arthus, som förlorar sin närmaste familj i attacken, inser snart att nattspejarens sakta återvändande minne spelar större roll än Arthus först trott. Men Arthus tid är räknad och för att hämnas förlusten tvingas han nu till illegalt samarbete med nattspejaren, vars sort han sedan barnsben lärt sig hata.