Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
TORKNING av bär, frukt, grönsaker, svamp och örter
TORKNING av bär, frukt, grönsaker, svamp och örter TORKNING av bär, frukt, grönsaker, svamp och örter TORKNING av bär, frukt, grönsaker, svamp och örter TORKNING av bär, frukt, grönsaker, svamp och örter TORKNING av bär, frukt, grönsaker, svamp och örter TORKNING av bär, frukt, grönsaker, svamp och örter

TORKNING av bär, frukt, grönsaker, svamp och örter

Inbunden bok. Natur & Kultur. 4 uppl. 1990. 160 sidor.

Nära nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK på inlagan, verkar oläst! – Obetydliga ytmärken på pärmarna. –– Se fler bilder! ––

Torkning är en urgammal och mycket enkel konserveringsmetod. I text och bild beskrivs olika torkmetoder, redskap och torkanordningar.
• En mängd recept på varmrätter, efterrätter, soppor, bakre, pålägg, saft, buljongpulver samt till och med snask avslutar boken.
–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127023895
Titel
Sahlin/Torkning av bär,frukt,grönsaker
Författare
Sahlin
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Utgivningsår
1990
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Vikt
504 g
Språk
Svenska