TORKNING av bär, frukt, grönsaker, svamp och örter
Inbunden bok. Natur & Kultur. 4 uppl. 1990. 160 sidor.
Nära nyskick.
–– ABSOLUT NYSKICK på inlagan, verkar oläst! – Obetydliga ytmärken på pärmarna. –– Se fler bilder! ––
Torkning är en urgammal och mycket enkel konserveringsmetod. I text och bild beskrivs olika torkmetoder, redskap och torkanordningar.
• En mängd recept på varmrätter, efterrätter, soppor, bakre, pålägg, saft, buljongpulver samt till och med snask avslutar boken.
–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789127023895
- Titel
- Sahlin/Torkning av bär,frukt,grönsaker
- Författare
- Sahlin
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 1990
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 504 g
- Språk
- Svenska
