Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Stormvarning

Stormvarning

Pocketbok. Stockholm : Harlequin. 2003. 318 sidor.

Mycket gott skick. Prismärkt med blyerts på första sidan. Frakten gäller oavsett antal böcker så passa på att se vad jag mer har att sälja.

ETT TELEFONSAMTAL KUNDE FÖRÄNDRA ALLT
Sju leende små flickor blickar tillbaka på Ginny Shapiro från det gamla skolfoto hon håller i. Sex av dem har dött under mystiska omständigheter, hon är den enda som fortfarande lever. Ett brev från den senast avlidna kvinnan, en nunna i Connicticut, indikerar att dödsfallen knappast kan vara de självmord polisen avskrivit dem som. Alla dödsoffer har tagit emot ett telefonsamtal för att någon minut senare till synes frivilligt gå döden till mötes. Det enda sätter för Ginny att överleva tycks vara att hålla sig gömd, och framför allt inte svara i telefon.

Även FBI-agenten Sullivan Dean har fått den information som skickats till Ginny Shapiro. Som god vän till till bortgångna nunnans bror har han en personlig anknytning till fallet. Plågad av tankarna att han hade kunnat rädda ett liv om han agerat i tid drivs han att till varje pris vilja finna sanningen.

Vad hade egentligen hänt de där flickorna som gått i samma klass tjugo år tidigare? Sullivan inser att svaret ligger djupt begravet i Ginnys minne. Nyckeln finns hos den som genom ett litet ljud, ett enda ord kan få en person att lyda minsta uppmaning. Och det är ont om tid, döden är bara en armslängd bort... varje gång telefonen ringer.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9164024113
Titel
Stormvarning
Författare
Sala, Sharon - Nilo, Eva
Förlag
Stockholm : Harlequin
Utgivningsår
2003
Språk
Svenska