Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
21 Sanningar om Kärlek

21 Sanningar om Kärlek

Inbunden bok. Sandlin Information & Konsultation. 2018. 168 sidor.

Nära nyskick. Förlagets beskrivning: Tror du på äkta kärlek - sådan du ser i sagornas värld? Hur håller man kärleken vid liv när förälskelsens hypnos ebbat ut? Ska du reparera eller separera? Vilka är kärlekens tre ingredienser? Vad betyder en fjäril i magen? Är äkta kärlek magi? 21 Sanningar om kärlek innehåller 21 frågeställningar som gör det möjligt för dig att hitta svaret på din egen kärleksgåta. Oavsett om du är singel eller lever i en relation är boken till för dig som tycker att kärlek är det viktigaste som livet har att erbjuda. Mikael ger oss en riktig kärleksboost! Boken definierar och stärker det som ryms inom ordet kärlek." - Eva Clarelidf Dejtingbyrån, Göteborg. "Länge leve kärleken! En filosofisk smällkaramell om att aldrig ge upp och att aldrig bara nöja sig. Det finns hopp för oss alla att finna, uppleva och vårda äkta kärlek!" - Emilie Lind, Akademibokhandeln^ Västerås. "En helt underbar guide om kärlek. Det har varit en fröjd att läsa den. Kloka tankar van/as med berättelser och fina citat. Så fylld av igenkänning, insikter och bra tips om hur vi bör göra för att inte förlora vår kärlek, utan istället ta hand om den så att den växer sig starkare och gör oss gott." - Elisabeth Wah/in, inspiratör & författare.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789197698870
Titel
21 Sanningar om Kärlek
Författare
Sandlin, Mikael
Förlag
Sandlin Information & Konsultation
Utgivningsår
2018
Omfång
168 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
170 x 220 mm
Språk
Svenska
Baksidestext
Hälften av alla äktenskap slutar i skilsmässa. Den andra hälften slutar med döden. Det är sådant vi får lära oss att leva med. Värre är det att vara kvar i ett dött äktenskap. Men hur gör man får att behålla kärleken i förhållandet? Hur gör man för att behålla passionen i förhållandet - så att kärleken kan överleva.

"21 Sanningar om Kärlek" ställer 21 filosofiska kärleksfrågor till vilka författaren ger sina svar men med ambitionen att få läsaren att tänka till kring sitt eget liv. Att hjälpa läsaren att hitta svaret på sin egen kärleksgåta. Vad är syftet med en relation? Hur mår relationen? Finns det kärlek kvar? Om inte, går det att hitta kärleken igen?

Sagt om "21 Sanningar om Kärlek":
"Mikael ger oss en riktig kärleksboost. Boken definierar och stärker det som ryms inom ordet kärlek". Eva Clarelid, Dejtingbyrån, Göteborg.

"Länge leve kärleken. En filosofisk smällkaramell" Emilie Lind, Akademibokhandeln.

"En helt underbar guide om kärlek. Det har varit en fröjd att läsa den" Elisabeth Wahlin, Inspiratör & Författare.