Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Sannas matbok - För den självläkande människan

Sannas matbok - För den självläkande människan

Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2008. 183 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Med sina populära böcker har Sanna Ehdin satt vår självläkande kraft och helhetssynen på mat i fokus. I den här efterlängtade nyutgåvan presenterar hon den senaste hälsotrenden, IFD-maten - den inflammationsdämpande maten - som skapar god hälsa, energi och viktminskning. Den röda tråden är att integrera ett nytt sätt att tänka i din vardag - att ta kontroll över vardagsmaten genom att förbereda för snabblagad som är nyttig och god.Det behöver inte ta mer än en kvart eller tjugo minuter att laga en god och näringsrik måltid. Allt du behöver är att göra medvetna val! Planera dina inköp och handla mer sällan men mer begåvat.

Sannas matbok innehåller mer än 140 nyttiga och goda recept. Som bonus får du även kunskap om varför "den självläkande kosten" är så bra, hur man lever längre och friskare samt fakta och tabeller i slutet av boken. Låt boken inspirera dig till en lustfylld matlagning som ger välbefinnande, hälsa och livskraft.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789137128559
Titel
Sannas matbok : för den självläkande människan
Författare
Ehdin, Sanna
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
2008
Omfång
183 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
Det är maten som bygger hälsan och ger energi och vitalitet. Den ska smaka gott, ge behaglig mättnad och samtidigt ge näring och hålla oss friska. Genom att göra medvetna matval kan du snabbt påverka din hälsa. Du kan få mer ork, livslust och glädje än du tror!     Sannas matbok gör matlagningen till något snabbt och enkelt samtidigt som det är gott och nyttigt. Här får du recept på god mat som stärker hela dig och inspirerar dig till ännu bättre matvanor. Som bonus får du även kunskap om varför den självläkande kosten är så bra, hur man lever längre och friskare samt fakta och tabeller i slutet av boken.     Det handlar om att integrera ett nytt tankesätt i din vardag genom att använda planerad snabbmatlagning ­ det tar bara en kvart eller tjugo minuter att laga en god och näringsrik måltid. Planera dina inköp och handla mer sällan, men mer begåvat.Boken ger recept på:FrukostarSallad och råkostStärkande sopporRotfrukter och grönsakerBönor, tofu och linserFågel, fisk, vilt och nötTillbehör och såserBrödDryckerGott och söttAnvänd fina, ekologiskt odlade råvaror, helst närodlade och enligt årstiderna. Det ger mer smak, substans och näring samt fördelen att man slipper äta bekämpningsmedel. Dessutom hindrar du onödig miljöförstörelse med utsläpp och långa transporter.     Om du följer råden och recepten i boken får du automatiskt ett friskare, piggare och vitalare liv. Det handlar om livsglädje och att få utrymme för positiv matlagning. Låt boken inspirera dig till hälsa och välbefinnande!Sanna Ehdin är fil.dr, immunolog och verksam som fri forskare, författare och föreläsare. Hennes tidigare mycket uppmärksammade böcker har sålt i 600 000 exemplar: Den självläkande människan (översatt till tio språk), Kokkonst för den självläkande människan, Lilla boken om hälsa och välmående, HQ den mänskliga helhetssynen, 12 veckor till ett självläkande liv, Sluta kämpa börja leva! och Din inre framgång.     Sanna Ehdin ägnade tolv år åt biomedicinsk forskning, både i Sverige och i USA. Sedan 1992 har hennes forskning varit inriktad på självläkning och helhetsälsa. Hennes hemsida, www.sannarelations.com, har cirka 200 000 besökare varje månad. Hon har föreläst för över 70 000 personer och medverkar ofta i tidningar, tv och radio.     Sannas matbok är en modern uppföljare till den efterfrågade Kokkonst för den självläkande människan.