Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Gelato

Gelato

Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2020. 126 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127166967
Titel
Gelato
Författare
Scarfò, Angelo
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Utgivningsår
2020
Omfång
126 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
180 x 230 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
568 g
Språk
Svenska
Baksidestext
”Efter att ha bläddrat i den uppstår ett trängande behov av att införskaffa en egen glassmaskin och köra igång.” Folk o folk
”En somrig bok fylld med svalkande inspiration.” Expressen
”En natt satt vi och fantiserade om vad vi skulle vilja jobba med. Vi pratade om vad det är som gör livet meningsfullt och vad som gör oss lyckliga. Det kan låta klyschigt, men att göra andra människor glada toppade listan. Men hur gör man då någon annan glad? Jo, genom att servera gelato förstås!”
Sedan 2014 driver Hanna och Angelo Gelato Scarfò i Ålsten, Stockholm, där de dagligen producerar gelato med de finaste råvarorna från både Sverige och Italien. Mejerier och bär från Sverige och citron, nötter, choklad och lakrits från Italien. Resultatet blir utöver det vanliga. I boken delar de med sig av drygt 30 av sina bästa recept på både gelato och sorbet. Du hittar allt från jordgubbssorbet, blåbärssorbet och fior di latte till körsbärsgelato och gianduja – choklad- och hasselnötsgelato. Dessutom finns recept på kalla desserter som tartufo och glasstårta, samt tips om utrustning, tillverkning och olika råvaror.