Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Lagom svenskt säsongernas bästa smaker
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789185861880
Titel
Lagom svenskt : säsongernas bästa smaker
Författare
Landgren, Margareta Schildt
Förlag
Kakao Förlag
Utgivningsår
2014
Omfång
121 sidor
Bandtyp
Halvklotband
Mått
210 x 228 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
590 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Lingon, fläder, rabarber och pepparrot svenska smaker som många av oss har ett alldeles speciellt förhållande till. Med grund i svenska smaker och råvaror har Margareta Schildt-Landgren och Christina Uhlin gjort en fantastiskt vacker bok. Här hittar du allt från kanelbullar och knäckebröd till dillkött, pressgurka och gravad lax. Och förutom våra älskade klassiker bjuder Margareta Schildt-Landgren på bland annat rencarpaccio, havtornstryffel och spetskålsdolmar med lammfärs.

Att använda våra svenska råvaror och vara varsam med smakerna ger fantastiska resultat. Genom att gå tillbaka till att laga mat i säsong och ta vara på de råvaror som för stunden finns att tillgå kommer vi tillbaka till de genuina och rustika smakerna. Och är snälla mot miljön på samma gång.

Den här boken är en perfekt present till varje utlandssvensk, given som gåva till utländska kunder och samarbetspartners och en guldgruva för den som vill lära sig mer om traditionellt svensk matlagning. Boken finns på både engelska och svenska.

Margareta Schildt-Landgren har skrivit en rad kokböcker genom åren, bland andra Vänner, vin och mat och Lagom svenskt på Kakao förlag.