Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Fermentering - syra egen kraut, kimchi och kombucha

Fermentering - syra egen kraut, kimchi och kombucha

Inbunden bok. Lind & Co. 1 uppl. 2016. 159 sidor.

Mycket gott skick. Format 24,5 x 17,5 cm Vikt 545 g.
Inbundet förlagsband, mycket rikt illustrerad med snygga färgfoton av Ditte Ingemann. Danska originalets titel: Fermentering. Översättning: Catharina Andersson. INNEHÅLL: Förord. Odla och spara. Vad är fermentering? Fermenteringens historia. Så kommer du igång. Fermenterad dryck. Örter och andra växter i naturen. Använd dina fermenterade produkter. Surkål. Kimchi. Mera grönt. Såser och tillbehör. Frukt. Dryck. Bra att veta. Receptregister. Referenser och inspiration.
// Namnad på försättsbladet, en anteckning finns på näst sista sidan. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [4063]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174616163
Titel
Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha
Författare
Shane Peterson - Søren Ejlersen - Ditte Ingemann
Förlag
Lind & Co
Utgivningsår
2016
Omfång
159 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
175 x 245 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
546 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Något jäser i restaurangkök världen över bokstavligt talat. Och nu kan du dra igång samma process själv, i ditt eget kök!

I Fermentering hittar du 35 enkla recept på fermenterade grönsaker och frukter. Kom igång med klassisk sauerkraut, kryddig koreansk kimchi och den läskande tedrycken kombucha. Med spännande kombinationer får klassiska recept helt nya smakdimensioner.

Låt dig inspireras av urgamla konserveringsmetoder och lär dig att fermentera fyll ditt skafferi och låt tiden arbeta för dig och dina fermenterade produkter. Resultatet är både livgivande, stärkande och fyllt av smak - underbart till smörgåsar, sallader och grillat.

SHANE PETERSON är självförsörjningsentusiast, naturälskare och brinner för fermentering.

SØREN EJLERSEN är kock och grundare till aarstiderne.com, en dansk sajt för ekologiska råvaror.

DITTE INGELMANN är kokboksförfattare, matfotograf och receptskapare. Hon har en examen i näringslära och driver den populära bloggen thefoodclub.dk.
Ytterligare författare: Peterson, Shane
Ytterligare författare: Ejlersen, Søren
Ytterligare författare: Ingemann, Ditte
Ytterligare fotografer: Ingemann, Ditte
Ytterligare översättare: Andersson, Catharina