Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Vildhästar att rädda

Vildhästar att rädda

Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2008. 185 sidor.

Mycket gott skick. Meg är på väg tillbaka till New York efter några underbara sommarveckor i vildmarken på Mustangranchen. Hon är nu tvungen att lämna sina bästa kompisar, alla underbara hästar och Thomas, hennes stora kärlek.

Men oväntade händelser leder till att Megs planer snabbt ändras. Hon och Thomas får rycka in och ta hand om en närliggande camping. Det blir ett uppdrag som visar sig bli mycket mer äventyrligt än Meg någonsin kunnat ana.

Några dagar senare sitter hon återigen i sadeln, denna gång ensam sånär som på en liten busig kille i tioårsåldern. Det är full storm, regnet vräker ner och deras hästar kämpar sig upp i bergen - de letar efter den försvunne Thomas som gett sig av i jakt på hästtjuvar. Frågan är om Meg lyckas hinna fram i tid?

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789132152665
Titel
Vildhästar att rädda
Författare
Sharon Siamon
Förlag
B Wahlströms
Utgivningsår
2008
Omfång
185 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
130 x 197 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
242 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Uppe bland bergen finns det vildhästar igen, något som Meg och hennes stora kärlek Thomas bestämmer sig för att undersöka närmare. Men det verkar som om faror hotar de vackra djuren - är det verkligen sant som ryktet säger att någon vill dem illa?

Egentligen var Meg på väg hem till New York efter några underbara sommarveckor i vildmarken på Mustangranchen. Nu väntade ett sommarjobb i storstan trots att det kändes alldeles för tidigt att lämna sina bästa kompisar, alla underbara hästar och Thomas, så klart.
Men oväntade händelser leder till att planerna snabbt ändras för Meg. Tillsammans med Thomas får hon hoppa in och ta hand om en närliggande camping, eftersom ägaren har blivit akut sjuk. Det blir ett uppdrag som visar sig vara mycket mer äventyrligt än Meg någonsin kunnat ana. Snart sitter hon återigen i sadeln, denna gång ensam sånär som på en liten busig kille i tioårsåldern som hon har fått på halsen. Det är full storm, regnet vräker ner och deras hästar kämpar sig upp i bergen - de letar efter Thomas som i sin jakt på hästtjuvar nu är försvunnen. Han har upptäckt att någon fångar vildhästar i området för att sedan sälja dem vidare till slakterier. Frågan är om Meg lyckas hinna fram i tid för att rädda dem, och hitta Thomas ...