Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Närvarande föräldraskap : hur föräldrars tillgänglighet påverkar barnets framtida personlighet och hjärnans utveckling

Närvarande föräldraskap : hur föräldrars tillgänglighet påverkar barnets framtida personlighet och hjärnans utveckling

Häftad bok. Akademius Förlag. 2020. 280 sidor.

Nyskick. Föräldraskap är inte lätt. Men att vara tillgänglig kan vara lätt. Din största betydelse i ditt föräldraskap börjar precis där du är just nu.
Vetenskapliga studier har visat att en av de viktigaste faktorerna för hur barn kommer att utvecklas i termer av lycka, framgång i studier, ledaregenskaper och meningsfulla relationer är att åtminstone en vuxen person finns tillgänglig på ett förutsägbart sätt under barnets uppväxt.
I en tid med hårdare krav på tidsscheman och när datorer, surfplattor och mobilskärmar kräver ständig uppmärksamhet kan det låta som en oöverstiglig uppgift att vara tillgänglig för sitt barn. Men bokens prisbelönta författare, neuropsykiatriken Daniel J Siegel och föräldraskapsexperten Tina Payne Bryson, förklarar att tillgänglighet inte kräver särskilt mycket tid, energi eller pengar.
Närvarande föräldraskap bygger på den senaste neurovetenskapliga forskningen och vetenskapen om anknytning och innehåller strategier, illustrationer och tips som gör föräldraskapet enklare och hjälper ditt barns hjärna att få bästa möjliga utveckling.
"Förutom kunskap om tillgänglighet och närvaro förmedlas också ett centralt och hoppfullt budskap: oavsett din egen historia kan du skapa en trygg anknytning till dina barn. Boken är mycket bra och vänder sig till föräldrar med barn i åldern 0-12 år." / Therese Nordholm, BTJ 2020-11

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789198508178
Titel
Närvarande föräldraskap : hur föräldrars tillgänglighet påverkar barnets framtida personlighet och hjärnans utveckling
Författare
Siegel, Daniel J.
Förlag
Akademius Förlag
Utgivningsår
2020
Omfång
280 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
140 x 215 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
366 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Av New York Times bestseller-författarna bakom succéboken Förstå ditt barns hjärna Föräldraskap är inte lätt. Men att vara tillgänglig kan vara lätt. Din största betydelse i ditt föräldraskap börjar precis där du är just nu. Vetenskapliga studier har visat att en av de viktigaste faktorerna för hur barn kommer att utvecklas i termer av lycka, framgång i studier, ledaregenskaper och meningsfulla relationer är att åtminstone en vuxen person finns tillgänglig på ett förutsägbart sätt under barnets uppväxt. I en tid med hårdare krav på tidsscheman och när datorer, surfplattor och mobilskärmar kräver ständig uppmärksamhet kan det låta som en oöverstiglig uppgift att vara tillgänglig för sitt barn. Men bokens prisbelönta författare, neuropsykiatriken Daniel J Siegel och föräldraskapsexperten Tina Payne Bryson, förklarar att tillgänglighet inte kräver särskilt mycket tid, energi eller pengar. Närvarande föräldraskap bygger på den senaste neurovetenskapliga forskningen och vetenskapen om anknytning och innehåller strategier, illustrationer och tips som gör föräldraskapet enklare och hjälper ditt barns hjärna att få bästa möjliga utveckling."Förutom kunskap om tillgänglighet och närvaro förmedlas också ett centralt och hoppfullt budskap: oavsett din egen historia kan du skapa en trygg anknytning till dina barn. Boken är mycket bra och vänder sig till föräldrar med barn i åldern 0-12 år." / Therese Nordholm, BTJ 2020-11"Den här boken innehåller föräldraskapets magi och tränger in i kärnan i varje förälders högsta önskan: att uppfostra ett barn som växer upp till en trygg, vuxen person." / Michael Thompson, phd, medförfattare till den klassiska bestsellern Raising Cain