Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Dockan

Dockan

Pocketbok. HarperCollins Nordic. 1 uppl. 2024. 410 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Det skulle bli en lugn fisketur men deras liv förändrades för alltid ...

Det enda mor och dotter får upp är en trasig docka. Fast den är illa åtgången och ser läskig ut vill dottern ha dockan. På kvällen lägger mamman upp en bild på sociala medier på det märkliga fyndet. Nästa morgon är hon död och dockan försvunnen.

Flera år senare hittas ett skelett på havsbottnen och kriminalinspektör Huldar ber psykologen Freyja om hjälp.

Samtidigt dras Huldar in i utredningen av ett mord på en hemlös narkoman, och Freyja utreder ett misstänkt fall av barnmisshandel på ett fosterhem. Det visar sig att ett vittne har koppling till alla tre fallen: den unga flickan som ville behålla dockan.

Dockan är den femte fristående delen i Yrsa Sigurðardóttirs hyllade serie om polisen Huldar och barnpsykologen Freyja.

Yrsa Sigurdardóttir är född 1963 på Island. Hon debuterade 2005 och hennes böcker har sålts i över två miljoner exemplar och översatts till fler än 30 språk. För Arvet, första boken om Huldar och Freyja, tilldelades Sigurdardóttir The Blood Drop (Islands största deckarpris), Palle Rosenkrantz-priset i Danmark och nominerades till Glasnyckeln. Även efterföljande delar, Straffet, Upprättelsen och Avgrunden har nominerats till en rad utmärkelser.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789150977509
Titel
Dockan
Författare
Sigurdardottir, Yrsa
Förlag
HarperCollins Nordic
Utgivningsår
2024
Omfång
410 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 180 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
219 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det skulle bli en lugn fisketur men deras liv förändrades för alltid ...Det enda mor och dotter får upp är en trasig docka. Fast den är illa åtgången och ser läskig ut vill dottern ha dockan. På kvällen lägger mamman upp en bild på sociala medier på det märkliga fyndet. Nästa morgon är hon död och dockan försvunnen.Flera år senare hittas ett skelett på havsbottnen och kriminalinspektör Huldar ber psykologen Freyja om hjälp.Samtidigt dras Huldar in i utredningen av ett mord på en hemlös narkoman, och Freyja utreder ett misstänkt fall av barnmisshandel på ett fosterhem. Det visar sig att ett vittne har koppling till alla tre fallen: den unga flickan som ville behålla dockan.Dockan är den femte fristående delen i Yrsa Sigurðardóttirs hyllade serie om polisen Huldar och barnpsykologen Freyja."Denna isländska thriller är bland de bästa kriminalromaner jag läst." @OnceuponafridaYrsa Sigurdardóttir är född 1963 på Island. Hon debuterade 2005 och hennes böcker har sålts i över två miljoner exemplar och översatts till fler än 30 språk. För Arvet, första boken om Huldar och Freyja, tilldelades Sigurdardóttir The Blood Drop (Islands största deckarpris), Palle Rosenkrantz-priset i Danmark och nominerades till Glasnyckeln. Även efterföljande delar, Straffet, Upprättelsen och Avgrunden har nominerats till en rad utmärkelser.