Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
  • Du måste vara inloggad för att kunna ställa en fråga till säljaren. Om du saknar inloggning, klicka på Skapa konto i topplisten. OBS! Frågeformuläret kan inte användas för beställning.
Allt blir bättre med ägg
Allt blir bättre med ägg Allt blir bättre med ägg Allt blir bättre med ägg

Allt blir bättre med ägg

Inbunden bok. HarperCollins Nordic. 2019. 222 sidor.

Nära nyskick. Allt blir bättre med ägg

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789150941944
Titel
Allt blir bättre med ägg
Författare
Sjuve, Christopher
Förlag
HarperCollins Nordic
Utgivningsår
2019
Omfång
222 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
206 x 258 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
780 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Nyttigt, proteinrikt och lätt att variera här kommer allt du behöver veta om ägg! Allt blir bättre med ägg är skriven av Christopher Sjuve, författaren till bästsäljaren Allt blir bättre med bacon. Innehåller 86 recept med ägg som huvudingrediens och dessutom fakta om äggets historia, från Romarriket till idag. Ägg är en av de mest mångfacetterade råvaror vi har, och tillagningssätten går att variera i all oändlighet. Dessutom upptäcker allt fler de nyttiga egenskaperna. Här berättar den norska tv-kocken och författaren Christopher Sjuve passionerat och insiktsfullt om allt du behöver veta om ägg. Fakta varvat med uppfinningsrika och välsmakande recept självklart med ägg som huvudingrediens. Ur innehållet: 86 recept med ägg Så kokar du ett perfekt ägg Äggets historia från Romarriket till idag Vad kom först, hönan eller ägget? Ägget i vetenskapen Kort sagt: Allt om ägg! Både recept och kulturhistoria! Allt rikt illustrerat med färgstarka fotografier. Boken har svenskt förord av Tony Wallin, matskribent och före detta chefredaktör för tidningen Buffé.  ***Christopher Sjuve är kock, matredaktör och programledare i tv. Han har ett intensivt och kärleksfullt förhållande till mat i allmänhet och till ägg i synnerhet. Han har tidigare kommit ut med bästsäljaren Allt blir bättre med bacon (2015).