Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
I VÄVSTOLEN. Handbok i vävning
I VÄVSTOLEN. Handbok i vävning I VÄVSTOLEN. Handbok i vävning I VÄVSTOLEN. Handbok i vävning I VÄVSTOLEN. Handbok i vävning

I VÄVSTOLEN. Handbok i vävning

Inbunden bok. Se flera bilder. Lantbrukssällskapets Tidskriftsaktiebolag. 4 uppl. 1938. 153 s. Inbunden. Förlagets dek. klotband. 19,5x13,5cm. 261 gram.

Mycket gott skick. Rikt illustrerad. Ur förordet: Föreliggande vävbok gör inte anspråk på att vara fullständig eller uttömmande i något avseende utan vänder sig företrädesvis till dem, som fått någon insikt i vävning men som äro i behov av en handledning i fortsättningen. Jämförelsevis stort utrymme har ägnats uppsättning av väv och materialier och relativt få vävbeskrivningar ingå i boken. Detta med avsikt, då kännedom om konstruktionen av väven är viktig för vävarbetets gång och goda material äro nödvändiga för åstadkommande av förstklassiga varor. Vid val av mönster och teknik däremot spela de individuella behoven in, och med den livaktighet och snabba utveckling som nu råder, gives ständigt nyheter för den som så önskar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen