Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Det bästa barnet

Det bästa barnet

Häftad med pärmflikar, s.k. danskt band. Nyskick, men stämplad inuti. Galago 2013. - En intim och smärtsam berättelse om längtan efter en unge. Den handlar om kärlek, svek och hämnd, om att ta hormonsprutor i magen och att tvätta sperma. Men framförallt handlar den om hur även den starkaste kärleken är skör och villkorad. Vad händer om man bestämt sig för att skaffa barn men det inte går? Hur länge ska man försöka? Vems fel är det? Och hur hett är det att ligga strax efter man kissat på en ägglossningssticka?

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789170377181
Titel
Det bästa barnet
Författare
Olsson, Sofia
Förlag
Ordfront Förlag
Utgivningsår
2013
Omfång
169 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
170 x 235 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
380 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Sex! Svek! Spermatvätt!
Det bästa barnet är en intim och smärtsam berättelse om längtan efter en unge. Den handlar om kärlek, svek och hämnd, om att ta hormonsprutor i magen och att tvätta sperma. Men framförallt handlar den om hur även den starkaste kärleken är skör och villkorad.
Vad händer om man bestämt sig för att skaffa barn men det inte går? Hur länge ska man försöka? Vems fel är det? Och hur hett är det att ligga strax efter man kissat på en ägglossningssticka?
I en blandning av seriestrippar, längre noveller och faktaserier får vi fortsätta följa det ängsliga heterosexuella par som Sofia Olsson introducerade i hyllade boken Hetero i Hägersten (2010). I Det bästa barnet behöver de varandra mer än någonsin, men sårar istället varandra så illa att det inte är säkert att det går att reparera.