Chicolat : kärlek, choklad & saltstänkta hav
Inbunden bok. Lava Förlag. 1 uppl. 2016. 144 sidor.
Nära nyskick.
Följ med chokladentreprenören Sofia Rydemalm på en fantastisk inspirationsresa där hon hittar nya spännande smakkombinationer och idéer till recept. Sofia åker runt i Frankrike bland vinmakare och dryckesexperter och upplever såväl storslagna miljöer som smaksensationer. På hemmaplan träffar hon bland andra stjärnkocken Mathias Dahlgren och folkkära Johanna Westman som delar med sig av sina tankar om smak och inte minst av sina favoritrecept!
Låt dig inspireras av passionerade personligheter, härliga chokladrecept och vackra bilder av fotograf Anna Huerta. Sofia Rydemalm startade en chokladfabrik i Frankrike för drygt 15 år sedan. Nu bor hon i Paris och arbetar med choklad för både den franska och svenska marknaden. Hon har ett eget varumärke och tar löpande fram chokladsortiment åt andra. Dessutom utbildar hon sig till sommelier.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789187941887
- Titel
- Chicolat : kärlek, choklad & saltstänkta hav
- Författare
- Rydemalm, Sofia
- Förlag
- Lava Förlag
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 226 x 288 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 960 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Chokladglädje och livsinspirationEn vacker och lustfylld livsstilsbok med goda och enkla chokladrecept och fantastiska bilder omöjlig att inte inspireras av!Sofia Rydemalm blev galet förälskad i en fransman, flyttade från krogtäta Rörstrandsgatan i Stockholm till den lilla ön Belle Île utanför franska atlantkusten och startade en chokladfabrik. I boken får man ta del av hennes historia och bilder från Belle Île. Men läsaren serveras också fakta om choklad, härliga recept, fakta om bättre hälsa med choklad samt lite dryckestips. Dessutom bjuds det på ett par möten med spännande människor!Sofia Rydemalm driver en chokladfabrik som skapar noga utvald choklad i samarbete med flera chokladproducenter. Hon har dessutom ett eget chokladsortiment under varumärket CHICOLAT de Sofia Rydemalm.