Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Min cancer : en resa i kropp och själ

Min cancer : en resa i kropp och själ

Författare:


Solweig Wessman


Språk:

Svenska


Utgiven:

2012-07


ISBN:

9789174654028


Förlag:


Nomen förlag


Antal sidor:

110 sidor


Vikt:

210 gram
En oroväckande blödning inleder Solweigs Wessmans möte med cancern. De maligna tumörerna kräver operation, strålbehandling och cellgifter - men är också del i en livsförändrande resa.

Som utbildad akupressör och qigonglärare vägrar Solweig Wessman att bli en passiv patient, och utforskar hungrigt komplement till den västerländska sjukvården. På ett pedagogiskt och informationsrikt sätt upplyser hon om vetenskap, tekniker och hälsosamma vanor för den som själv vill vara med och förbättra sina odds.

Genom dagboksanteckningar, och personliga återberättelser får vi följa Solweig Wessmans resa på nära håll. Det är en inspirerande och stöttande skildring för Dig som själv drabbats av cancer, för närstående eller andra berörda.

Solweig Wessman är inte rädd för att ställa frågan - vad är det positiva i den här situationen? Och sidorna är fulla av visa svar.

Isabel Bjölstad Nordqvist,
chefredaktör för tidningen Kontent

Solweig Wessman är född 1947 på Gotland.
Hon har arbetat på Dagens Nyheter i många år, är utbildad Qigonglärare och akupressör.
Solweig Wessman bor med sin man Christer i Mälarhöjden, en vacker förort till Stockholm, nära till vattnet och sina två söner.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174654028
Titel
Min cancer : en resa i kropp och själ
Författare
Wessman, Solweig
Förlag
Nomen förlag
Utgivningsår
2012
Omfång
110 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
147 x 208 mm Ryggbredd 8 mm
Vikt
235 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En oroväckande blödning inleder Solweigs Wessmans möte med cancern. De maligna tumörerna kräver operation, strålbehandling och cellgifter - men är också del i en livsförändrande resa. Som utbildad akupressör och qigonglärare vägrar Solweig Wessman att bli en passiv patient, och utforskar hungrigt komplement till den västerländska sjukvården. På ett pedagogiskt och informationsrikt sätt upplyser hon om vetenskap, tekniker och hälsosamma vanor för den som själv vill vara med och förbättra sina odds. Genom dagboksanteckningar, och personliga återberättelser får vi följa Solweig Wessmans resa på nära håll. Det är en inspirerande och stöttande skildring för Dig som själv drabbats av cancer, för närstående eller andra berörda. Solweig Wessman är inte rädd för att ställa frågan - vad är det positiva i den här situationen? Och sidorna är fulla av visa svar. Isabel Bjölstad Nordqvist, chefredaktör för tidningen KontentSolweig Wessman är född 1947 på Gotland. Hon har arbetat på Dagens Nyheter i många år, är utbildad Qigonglärare och akupressör. Solweig Wessman bor med sin man Christer i Mälarhöjden, en vacker förort till Stockholm, nära till vattnet och sina två söner.