Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Fågel, fisk eller baljväxtlasagne : konsten att välja rätt och bli en stjärna i köket

Fågel, fisk eller baljväxtlasagne : konsten att välja rätt och bli en stjärna i köket

Inbunden bok. Opal. 2023. 122 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Är det möjligt att bli en stjärna i köket och samtidigt tänka på vår jord och dess framtid? Det är klart att det är! Jessie Sommarström vann Årets kock 2022 och har sedan dess visat att det faktiskt är ganska lätt att laga god mat som samtidigt är lite snällare mot naturen. Vi kan välja att sluta resa och köpa så mycket saker, men vi kan inte sluta äta. Därför måste vi lära oss att äta och laga mat på ett annat sätt.

I den här kokboken för hela familjen delar Jessie med sig av några av sina godaste recept. Dessutom får ni hjälp att välja rätt råvaror, tips på hur ni kan ta hand om era rester, lära er vilka råvaror som går att frysa (spoiler: nästan allt) och mycket mer. Låt er inspireras tillsammans och se hur ganska små förändringar kan skapa en balans som gör stor skillnad.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789172265684
Titel
Fågel, fisk eller baljväxtlasagne : konsten att välja rätt och bli en stjärna i köket
Författare
Sommarström, Jessie
Förlag
Opal
Utgivningsår
2023
Omfång
122 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
176 x 246 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
496 g
Språk
Svenska
Baksidestext
 Är det möjligt att bli en stjärna i köket och samtidigt tänka på vår jord och dess framtid? Det är klart att det är! Jessie Sommarström vann Årets kock 2022 och har sedan dess visat att det faktiskt är ganska lätt att laga god mat som samtidigt är lite snällare mot naturen. Vi kan välja att sluta resa och köpa så mycket saker, men vi kan inte sluta äta. Därför måste vi lära oss att äta och laga mat på ett annat sätt.I den här kokboken för hela familjen delar Jessie med sig av några av sina godaste recept. Dessutom får ni hjälp att välja rätt råvaror, tips på hur ni kan ta hand om era rester, lära er vilka råvaror som går att frysa (spoiler: nästan allt) och mycket mer. Låt er inspireras tillsammans och se hur ganska små förändringar kan skapa en balans som gör stor skillnad.