Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Emres (ganska) fantastiska handbok (samlingsvolym)

Emres (ganska) fantastiska handbok (samlingsvolym)

Häftad bok. Rabén & Sjögren. 1 uppl. 2023. 295 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Det finns många saker som man behöver ha koll på när man går på lågstadiet. Hur man gör för att få en kompis, till exempel? Och vad man ska göra för att bli känd? Det borde verkligen finnas handböcker för sånt! Nioåriga Emre är ärligt talat ganska dålig på både kompisar och kändisskap, men han är väldigt bra på att skriva. Han bestämmer sig för att själv skriva handboken han behöver!

Nu kommer Emres två första handböcker i en härligt tjock samlingsvolym, mitt i prick för de yngre slukarläsarna. Här får man ta del av Emres alla goda råd – som att man helst inte ska slå ner den man vill bli kompis med. Och att det inte alltid behöver vara en dålig grej att stjäla någons katt.

Knasigt och roligt om en kille som bor i en förort till Stockholm, hans galna familj, tjocka katt och snälla men stökiga kompis. Boken innehåller alldeles lagom mycket text för lågstadieläsarna och massor av fnissiga illustrationer av Jonna Björnstjerna!

Innehåller böckerna: Emres handbok i konsten att skaffa sig vänner (och ovänner) och Emres handbok i konsten att bli känd (och ökänd).

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789129742442
Titel
Emres (ganska) fantastiska handbok (samlingsvolym)
Författare
Spont, Siri
Förlag
Rabén & Sjögren
Utgivningsår
2023
Omfång
295 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
151 x 201 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
368 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det finns många saker som man behöver ha koll på när man går på lågstadiet. Hur man gör för att få en kompis, till exempel? Och vad man ska göra för att bli känd? Det borde verkligen finnas handböcker för sånt! Nioåriga Emre är ärligt talat ganska dålig på både kompisar och kändisskap, men han är väldigt bra på att skriva. Han bestämmer sig för att själv skriva handboken han behöver!Nu kommer Emres två första handböcker i en härligt tjock samlingsvolym, mitt i prick för de yngre slukarläsarna. Här får man ta del av Emres alla goda råd – som att man helst inte ska slå ner den man vill bli kompis med. Och att det inte alltid behöver vara en dålig grej att stjäla någons katt.Knasigt och roligt om en kille som bor i en förort till Stockholm, hans galna familj, tjocka katt och snälla men stökiga kompis. Boken innehåller alldeles lagom mycket text för lågstadieläsarna och massor av fnissiga illustrationer av Jonna Björnstjerna!Innehåller böckerna: Emres handbok i konsten att skaffa sig vänner (och ovänner) och Emres handbok i konsten att bli känd (och ökänd).