Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Bucket list : 500 små och stora upplevelser jorden runt

Bucket list : 500 små och stora upplevelser jorden runt

Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2023. 320 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Det är aldrig för tidigt eller för sent att förverkliga sina drömmar. Bucket List innehåller 500 tips på fantastiska upplevelser i hela världen. Vad sägs om att ta en tur i Norges fjordlandskap, vandra bland enorma mammutträd i Kalifornien, kryssa runt bland Galápagosöarna eller sjunga karaoke i Japan?

Vare sig du planerar en annorlunda semesterresa, ett sabbatsår eller att dra dig tillbaka från yrkeslivet för gott kan denna handbok ge dig en spark i baken att sätta dina planer i verket, eller bara njuta i soffan och drömma dig bort.

Bucket List är skriven av erfarna guideboksförfattare, orädda äventyrare och resejournalister som har rest världen runt för att samla material till denna inspirationsbibel. Nu är det din tur att planera, resa och bocka av!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789180379212
Titel
Bucket list : 500 små och stora upplevelser jorden runt
Författare
Stathers, Kath (Red.)
Förlag
Tukan Förlag
Utgivningsår
2023
Omfång
320 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
176 x 234 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
990 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det är aldrig för tidigt eller för sent att förverkliga sina drömmar. Bucket List innehåller 500 tips på fantastiska upplevelser i hela världen. Vad sägs om att ta en tur i Norges fjordlandskap, vandra bland enorma mammutträd i Kalifornien, kryssa runt bland Galápagosöarna eller sjunga karaoke i Japan?Vare sig du planerar en annorlunda semesterresa, ett sabbatsår eller att dra dig tillbaka från yrkeslivet för gott kan denna handbok ge dig en spark i baken att sätta dina planer i verket, eller bara njuta i soffan och drömma dig bort.Bucket List är skriven av erfarna guideboksförfattare, orädda äventyrare och resejournalister som har rest världen runt för att samla material till denna inspirationsbibel. Nu är det din tur att planera, resa och bocka av!