Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Den dolda kraften

Den dolda kraften

Häftad bok. Bonnier Carlsen. 2022. 396 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Blodtörstiga enhörningar, spänning och elementarmagi!

Du kanske tror att enhörningar är ett djur för gulliga sagor, men de hör hemma i dina mardrömmar!

Trots det vill 13-åriga Skandar Smith bli en av de utvalda enhörningsryttarna – att få ett livslångt (läs livskort) obrytligt band till ett så fantastiskt djur och ha chansen att delta i den magiska Kaoscupen. Visst, det är en tävling där deltagarna och deras bevingade enhörningar kastar blixtar och orkaner på varandra, men det är också en möjlighet till evig ära och beundran.

Skandar är dock långt ifrån att kunna bli en av dessa utvalda, han portas till och med från att göra inträdesprovet. Men samma natt knackar en mystisk kvinna – en enhörningsryttare – på. Hon säger att ”de” har haft koll på Skandar länge och att hon har ett förslag …

Berättelsen om Skandar har fått mycket uppmärksamhet redan innan boken släppts. Tre böcker (minst) är planerade, filmrättigheterna är sålda och den kommer att ges ut på över 45 språk under 2022.

Det är bok för dig som gillar fantasy, magi, sport och hästar, och passar utmärkt för fans till Percy Jackson och Eragon!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789179758950
Titel
Den dolda kraften
Författare
Steadman, A. F.
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2022
Omfång
396 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
136 x 210 mm Ryggbredd 26 mm
Vikt
396 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Blodtörstiga enhörningar, spänning och elementarmagi!Du kanske tror att enhörningar är ett djur för gulliga sagor, men de hör hemma i dina mardrömmar!Trots det vill 13-åriga Skandar Smith bli en av de utvalda enhörningsryttarna – att få ett livslångt (läs livskort) obrytligt band till ett så fantastiskt djur och ha chansen att delta i den magiska Kaoscupen. Visst, det är en tävling där deltagarna och deras bevingade enhörningar kastar blixtar och orkaner på varandra, men det är också en möjlighet till evig ära och beundran.Skandar är dock långt ifrån att kunna bli en av dessa utvalda, han portas till och med från att göra inträdesprovet. Men samma natt knackar en mystisk kvinna – en enhörningsryttare – på. Hon säger att ”de” har haft koll på Skandar länge och att hon har ett förslag …Berättelsen om Skandar har fått mycket uppmärksamhet redan innan boken släppts. Tre böcker (minst) är planerade, filmrättigheterna är sålda och den kommer att ges ut på över 45 språk under 2022.Det är bok för dig som gillar fantasy, magi, sport och hästar, och passar utmärkt för fans till Percy Jackson och Eragon!