Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Smart mat - Stephan Rössners bästa recept

Smart mat - Stephan Rössners bästa recept

Inbunden bok. Brombergs Bokförlag. 2005. 144 sidor.

Nyskick. Laminatband. Det går alldeles utmärkt att laga mat som är både enkel och hälsosam och samtidigt läcker. I kokboken Smart mat visar professor Stephan Rössner på just det smarta i att kombinera rätt tillagningsteknik, näringslära och ekonomi, samtidigt som man tar tillvara de resurser som köket erbjuder.

Stephan Rössner presenterar här ett tiotal kompletta menyer, men också några recept på hur man kan variera olika tillbehör. I ett kapitel utgår han till exempel från olika råvaror, exempelvis svamp, musslor eller rödbetor, och ger fem enkla och smarta recept på respektive råvara.

Rikt illustrerad med härliga matbilder av Albert Håkansson. Layout av Urban Gyllström. Boken utges i samarbete med Viktklubben.

Stephan Rössner är professor vid överviktsenheten på Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge. Han har skrivit ett flertal böcker, bland andra Hälsa till alla, Rössners kokbok, Rössners ABC-bok om hälsa och våren 2004 utkom Viktskolan.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9176089851
Titel
Smart mat : Stephan Rössners bästa recept
Författare
Stephan Rössner
Förlag
Brombergs
Utgivningsår
2004
Omfång
143 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
203 x 248 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
664 g
Språk
Svenska