Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
HQ - Den mänskliga helhetssynen

HQ - Den mänskliga helhetssynen

Inbunden bok Bokförlaget Forum. 2002. 211 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Urrivet försättsblad.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9137120387
Titel
HQ - den mänskliga helhetssynen
Författare
Martin Ehdin
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
2002
Omfång
211 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext


Nyckelord för HQ
Holistisk, integration, livsglädje, personligt ansvar, värden, perspektiv, flera dimensioner, långsiktighet, delaktighet, engagemang, förebyggande, visioner, friskvård, kretslopp, känslighet, kärlek, kreativitet, sammanhang, mening, samverkan, närhet, empati, andlighet.Nu är det dags för "helhet, samvaro, personligt ansvar och kärlek" – härska och söndra” har fått råda alldeles för länge i världen.
 I den här boken belyser Susanna och Martin Ehdin de problem som finns i dag och försöker visa hur man skulle kunna lösa dem utifrån ett holistiskt perspektiv. Deras syn utstrålar en framtidstro och en tilltro till människans enskilda förmåga att vilja bidra till något som kan komma alla tillgodo. De kallar det för HQ – holistisk intelligens.
Detta är inte en bok om en ny metod eller ett nytt koncept. Den handlar mer om ett sätt att leva, andas och tänka. Det är inget man lär sig på en vecka eller några månader. Det tar sin tid, olika lång tid beroende på var man befinner sig i livet.
 Kraften ligger hos oss, vi har den personliga förmågan att skapa något bättre för oss själva och vår omvärld. Det är ungefär som att upptäcka en ny energikälla som aldrig sinar. Nyckeln till detta ligger i att utveckla de personliga värdena och skaffa sig ett helhetsperspektiv. HQ – den mänskliga helhetssynen tar upp en ny syn som ska ta oss in i en fungerande framtid.
 Det handlar om att förverkliga hela sin existens – kroppsligt, känslomässigt, mentalt och själsligt. Det handlar om att integrera alla intelligenser till en helhet; IQ + EQ + BQ + SQ = HQ. Vi är på väg in i en helt ny tid där relationer, värden, medvetenhet, hälsa, miljö, personlighet och andlighet spelar en större roll.
Välkommen till relationssamhället!Susanna Ehdin, fil.dr i immunologi, är verksam som fri forskare och författare. Hon skrev 1999 den uppmärksammade boken Den självläkande människan, året därpå kom Kokkonst för den självläkande människan i samarbete med kocken Malin Söderström och år 2001 utgavs Lilla boken om hälsa och välmående. Hon är en uppskattad föreläsare och medverkar ofta i tidningar, radio och TV, samt är även konstnär.Martin Ehdin är ekonomiskt och psykologiskt utbildad, arbetar med personlig medvetenhet och är verksam som managementkonsult, föreläsare och författare. Han har skrivit sex böcker i ledarskap, värden och motivation som är översatta till fyra språk, däribland Myten om moroten och Framgångsmyten, som blev vald till årets ledarbok 1996.