Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
VILDA VÅGHALS VILDA LIV

VILDA VÅGHALS VILDA LIV

Inbunden bok. Memo Förlag. Första uppl. 2014. 134 + 6 sidor.

Nyskick. Boken är en gallrad biblioteksbok. Den är varsamt hanterad. Verkar oläst. Inga märken eller markeringar förutom bibliotekets egen stämpel. TREDJE delen i Susanne MacFies serie om VILDA VÅGHALS. Omslag och illustrationer: Sarah MacFie. För fler böcker av Susanne MacFie: Välkommen att titta in på mina andra annonser på JOLEANS BOBKBOD här på Bokbörsen!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789187217142
Titel
Vilda Våghals vilda liv
Författare
MacFie, Susanne
Förlag
Memo Förlag
Utgivningsår
2014
Omfång
134 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
158 x 207 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
340 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vilda är en påhittig, äventyrlig och modig tjej med mycket humor, upptåg och ett stort hjärta! Vilda har också snabbt funnit många läsares hjärta. Hon kan fixa i stort sett allt och ingen annan ordnar så roliga hattfester eller bygger så snälla spökhus som Vilda.

Nu finns en ny rolig, spännande och tokig bok om Vilda, hennes gris Fröken Hirvislirv och kompisarna Simon och Felix.

Vilda är en ovanligt uppfinningsrik tjej och där hon är händer det garanterat massa skoj. Vildas nya kompisar Simon och Felix vill att hon alltid ska bo i Tuvebo men Vilda är egentligen på jakt efter sina försvunna föräldrar och det var aldrig meningen att hon skulle bli kvar.

På sista tiden har allt mer börjat fundera över livet och längtan. Hon undrar om den där flaskposten hon skickade kom fram. Kommer hennes föräldrar att hitta henne? Eller borde hon kanske ge sig av och leta vidare?

Vilda Våghals vilda liv är en humoristisk berättelse fylld av tankar om livet, längtan och lustifikationer som passar för såväl högläsning som för bokslukarna.

Läs också Vilda Våghals och Vilda Våghals på nya äventyr!

"Susanne MacFie, känd bl.a. för sina böcker om Hemliga Klubben, kommer nu med den andra boken om Vilda Våghals, en modig tjej med stort hjärta/hon är mycket påhittig och därför kan hon fixa i stort sett allt. Hon bor ensam på en husbåt med en gris som sällskap. Kompisarna Simon och Felix följer gärna med på hennes äventyr så snart de är lediga. Illustrationerna av Sarah MacFie i olika nyanser grått, med inslag av svart och vitt, uttrycker fart och fläkt. Vissa har en touch av Ingrid Vang-Nyman. Språket har bra flyt. Många små stycken, gott om dialog och en relativt stor stil gör boken inbjudande för egen läsning/Vilda Våghals på nya äventyr är en bok om en stark tjej som klarar av livets alla bekymmer på sitt lite speciella sätt. En humoristisk högläsningsbok för äldre förskolebarn och för barn i de yngre skolåren"./Solveig Lidén, BTJ-häftet