Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Fakturabetalning
  • Inrikes enhetsfrakt 45 SEK
Yoga, tantra och meditation i min vardag

Yoga, tantra och meditation i min vardag

av

Häftad bok. Förlaget Bindu. 1 uppl. 2006. 128 sidor.

Nyskick. "Yoga, Tantra och Meditation i min vardag erbjuder ett alternativ till det sätt många böcker behandlar yoga, när de vidhåller den missuppfatt ning att man måste anta en ny livsstil för att använda yoga och medita tion. Swami Janakananda lägger i denna bok inte bara vikt vid den pra ktiska delen av yoga och meditation, utan delar med sig av den tantris ka kunskap och hållning, som ger dig frihet att praktisera yoga och me ditation helt på dina egna villkor. Många försök har gjorts att förkla ra yoga utifrån lärda eller religiösa intressen. Denna bok beskriver i stället yoga inifrån, baserad på författarens egen erfarenhet - ur en yogis perspektiv. Yoga har genom manga tusen år utvecklats till ett sy stem som handlar om människans växt och hälsa. Vi hittar spår av yoga från forntiden på jordens olika kontinenter. Idag är yoga och meditati on både en av de mest använda alternativa terapiformerna i många lände r, och en grund för ett aktivt och kreativt liv för många människor. E fterhand som du praktiserar övningarna i denna bok, kommer du att inse att yoga är grundad på en gedigen kunskap om människans natur, som in te är begränsad till någon speciell ålder, livsstil eller nationalitet . Den är frukten av en levande tradition, där vetande överförs direkt från lärare till elev, från generation till generation. Stegvis förs d u genom ämnet, och kan på ett praktiskt sätt dra nytta av de olika yog aställningarna, andningsövningarna, meditationerna och den tantriska s exuella yogan."

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 45 SEK

9 dagar sedan

Förlagsfakta

ISBN
9163171554
Titel
Yoga, tantra och meditation i min vardag
Författare
Swami Janakananda Saraswati
Förlag
Förlaget Bindu
Utgivningsdatum
20060401
Omfång
128 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
248 x 207 mm Ryggbredd 10 mm
Vikt
410 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Yoga, tantra och meditation i min vardag" erbjuder ett alternativ till det sätt många böcker behandlar yoga, när de vidhåller den missuppfattning att man måste anta en ny livsstil för att använda yoga och meditation. Efterhand som du praktiserar övningarna i denna bok, kommer du att inse att yoga är grundad på en gedigen kunskap om människans natur, som inte är begränsad till någon speciell ålder, livsstil eller nationalitet. Den är frukten av en levande tradition, där vetande överförs direkt från lärare till elev, från generation till generation. Swami Janakananda för dig genom ämnet och du kan på ett praktiskt sätt dra nytta av de olika yogaställningar, andnings-övningarna, meditationerna och den tantriska sexuella yogan. Denna bok har översatts till flera olika språk.