Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Blomstrande måltider

Blomstrande måltider

Inbunden bok.

Mycket gott skick. Ordalaget, 2010. Förlagets tryckta/dekorerade pappband. Mycket gott skick! 143, [1] s. Rikligt illustrerad i färg (foto: Malou Holm). Boken innehåller recept, odlingstips, fakta och kuriosa om ätbara blommor och örter som kan göra middagsbordet till en färgsprakande fröjd, både för ögat och gommen.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789185465798
Titel
Blomstrande måltider
Författare
Swanberg, Åsa
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Utgivningsår
2010
Omfång
144 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
195 x 230 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
647 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vacker mat är roligare att äta!

Det har aldrig varit så populärt att kombinera mat med ätbara växter som nu. Det här är den första boken i ämnet från författarna bakom succéerna Smaker från Saltå Kvarn och Tjejmiddag. En färgsprakande bok full av blommor, blad, örter, recept, odlingstips och vackra fotografier. Se dig om i din trädgård, där finns mycket att ta tillvara på!

Strö lite lavendelsocker över glassen! Visste du att squashblommorna går att fritera, eller att blåklockan smakar isbergssallad?

Boken är uppdelad i teman: frukost, lunch, middag, dessert och dryck. Gemensamt för alla recept är att de innehåller blommor eller örter ur naturens skafferi. Varje blomma eller ört har en egen faktaruta med odlingstips, användningsområde och lite kuriosa. Boken innehåller närmare femtio recept och en mängd vackra och inspirerande foton.

Både Malou Holm, som är grafisk formgivare, och Åsa Swanberg, författare och copywriter, har passion för det vackra och goda. De har även skrivit Fika, Kika, Njut - Stockholms bästa utflykter och Runt Djurgården och Brunnsviken.