Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Ansiktet bakom masken : om att vara borderline

Ansiktet bakom masken : om att vara borderline

Inbunden bok. Vulkan. 2 uppl. 2013. 166 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Vi presenterar Ansiktet bakom masken - om att vara borderline. Den ultimata guiden till att förstå och hantera borderline utifrån ett inifrån perspektiv. Denna kraftfulla bok är ett måste för alla som vill få en djupare förståelse för detta svåra tillstånd med den enorma kampen om att dagligen överleva.

Ansiktet bakom masken - om att vara borderline är skriven av en ledande expert på området dvs av författaren själv som tar upp om sin berättelse från verkligheten. Oavsett om du är en professionell inom psykiatrisk hälsa, är närstående eller vän till någon med borderline eller någon som själv kämpar med tillståndet, är den här boken den perfekta boken för att få en ökad förståelse för att kunna stötta men också själv kunna navigera i utmaningarna som sjukdomstillståndet ger men mot en strävan till återhämtning.

En berättelse som alltid är aktuell.
Boken har en uppföljare som heter: Våga Säga Ja till livet - om att övervinna borderline.

FRI FRAKT inrikes
Betala med Swish Fraktfritt

Förlagsfakta

ISBN
9789163709487
Titel
Ansiktet bakom masken : om att vara borderline
Författare
Törnström, Jouanita
Förlag
Vulkan
Utgivningsår
2013
Omfång
166 sidor
Bandtyp
Board book
Vikt
250 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Har ingen rätt att känna så här, jag hatar, känner tårar som vill tränga fram. Känner mig sårad, besviken, och livet är ett helvete. Jag hatar att tycka om, jag vill inte! Vad har jag för rätt att känna så? Är ensam, men orkar inte vara social. Jag hatar mitt liv - mitt helvete. Varför måste jag leva?" Boken speglar inifrån perspektivet hos författaren Jouanita Törnström som 27-åring f ick diagnosen borderline, om den enorma kampen med de miljontals känslor och tankar som översvämmade henne och styrde helt tillvaron. I dagboksform får läsaren följa med i hennes inre resa och verklighet, ta del av författarens svart/vita tänkande, sorg, hat, förtvivlan men också glädjeämnen. En resa helt i känslostormarnas hav. " Har läst din underbara bok! Har själv borderline. Skrattade en hel del när du skrev om dina växlande känslor till Anette, ena sekunden hatade du henne och i nästa var hon en ängel. Jag tänkte: - Shit hon är ju inte klok. Fast sen skrattade jag mer när jag insåg: det är ju precis så jag gör! Tack!" /Sandra Maan, 2007 Modigt att Du vågar "komma ut" och vad Du ger andra i och med det!" Kram Pia Röjdeby, 2006 Boken har redan lästs av tusentals personer, följ med du också i författarens inre resa.