Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Middag i en gryta

Middag i en gryta

Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2021. 160 sidor.

Nära nyskick. En lätthanterlig bok som är bra upplagd med t.ex fisk och skaldjur, kött ,vegetariskt och efterrätter i egna kapitel.
Snygga uppslag med recept och bild tillsammans. Lättsamt skriven, känns som Tareq stod bredvid vid spisen, vilket han ju tyvärr inte gör! Väl lämpad dig som uppskattar matlagning, oavsett tidigare kulinariska färdigheter.

Boken är lätt kantstött och har mindre skavanker på fram och baksida. Mindre skavanker på bokryggen förekommer också. Utöver det inga skadade sidor eller klotter. Sparsamt använd och nästintill nyskick. Söker ett kärleksfullt hem där den får fortsätta att komma till användning!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789178872718
Titel
Middag i en gryta
Författare
Taylor, Tareq
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2021
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
202 x 268 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
729 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En av Sveriges största matprofiler, prisade kocken Tareq Taylor, kommer här med en ny kokbok full av grytor. En gryta sköter sig mer eller mindre själv på spisen och gör att du kan ägna dig åt gästerna i stället för åt matlagning. Så använd kastrullen modell större eller grytan som står där i köksskåpet – ofta! Visst kan det ta lite tid att få till det där möra köttet som smälter i munnen, men medan grytan puttrar kan du ju göra helt andra saker. Ett stort plus med grytor är att de ofta kan förberedas och lagas i förväg, ett annat är att de efter någon dag smakar ännu bättre. Och med Tareq Taylors omisskännliga smaksäkerhet och kryddning från jordens alla hörn kan det förstås inte bli annat än gott, oavsett om grytan är grön eller innehåller kött, fågel eller fisk.