Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
The Livebait cookbook, a New approach to fish cookery

The Livebait cookbook, a New approach to fish cookery

Inbunden bok. Hodder & Stoughton. 1998. 208 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. 1996 startade restauranten Livebait i södra London med Theodore Kyriakou som chef. Han satte en ny standard när det gällde att laga fisk. Långt från det traditionella Brittiska köket blev det snabbt en succé ! Här är kokboken!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK