The new green protein. 20 gröna proteinkällor och 60 enkla, läckra recept
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1:2 uppl. 2018. 160 sidor.
Gott skick.
Svensk text. Format 24,5 x 20 cm Vikt 745 g.
Inbundet förlagsband, rikt illustrerad med snygga färgfoton av Fanny Hansson. INNEHÅLL: Mera grönt! Maten som nyckel. Grejen med protein. Växtbaserad mat. Matens näringsämnen. Crash course i protein. Boosta maten. 20 växtbaserade proteiner. I mitt kök. Recept. Receptregister.
// Pärmarna är böjda, inlagan är närmast i nyskick. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [1495]
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789174248913
- Titel
- The new green protein : 20 gröna proteinkällor och 60 enkla, läckra recept
- Författare
- Elgquist, Therese
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 247 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 731 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vill du äta mer grönt men är orolig för att inte få i dig allt du behöver? The new green protein är en handbok för dig som vill äta växtbaserat och lära dig mer om alla livsnödvändiga näringsämnen – framför allt protein. Vilka är de 20 bästa gröna proteinkällorna? Hur mycket protein behöver du få i dig för att må bra? Och hur lagar du växtbaserade rätter som både är goda, spännande och innehåller alla näringsämnen?Här får du en gedigen kunskapsdel samt massor av riktigt bra recept – frukost, lunch, middag och desserter. Maten är okomplicerad men full av smaker, texturer, färger och näring. Vad sägs om till exempel morotsmuffins med lingon, kikärtsknäcke, grön hummusbowl, rotsellerisoppa med krispig grönkål och bananbrön med kokosyoghurt?
