Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Tredje Riket del 11 : Operation Barbarossa

Tredje Riket del 11 : Operation Barbarossa

Inbunden bok. Bokorama. 1992. 190 sidor.

Nära nyskick. Läs den fascinerande historien över Nazi-Tysklands uppgång och fall! Efter första världskriget var Tyskland en nation i förtvivlan. Hyperinflation, fattigdom och nationell förödmjukelse. Det var en bra grogrund för nazisternas starkt fosterländska och uppfordrande budskap till folket. Drömmen om det 1000-årigas riket: Adolf Hitler drömde och planerade för det 1000-åriga riket. För detta måste han skaffa Tyskland livsrum.

Tredje Riket är den mest kompletta skildring om Hitler och Nazi-Tyskland som någonsin presenterats. Tredje Riket berättar hela den otroliga historien - från den kaotiska tiden när nazistpartiet bildades, över det blodiga kriget till det totala och oundvikliga nederlaget.

Serien Tredje Riket omfattar tolv band i storboksformat. På 190 sidor per band ges en fascinerande och skrämmande redogörelse av nya fakta och bilder från en tid inte så långt från vår egen!

Tredje Riket: Bokoramas Nya Serie, en bokserie som skildrar den fascinerande historien över Nazi-Tysklands uppgång och fall.

Fyra bokrecensioner: "Jag har läst samtliga böcker av denna serien. Jag måste säga att det är en FANTASTISK BRA serie böcker, om det tyska krigsförloppet under andra världskriget. Kan verkligen REKOMMENDERA alla att läsa den! Böckerna går in relativt detaljrikt på de olika händelserna och ger samtidigt en väldigt trevlig läsning."; "Jag rekommenderar verkligen alla att läsa "Tredje Riket". Det är en serie böcker om olika delar av kriget. Mycket rått beskrivet och otroliga bilder. Bilderna är det som är bäst tycker jag eftersom de ofta är av otrolig kvalitet."; "Den serien lusläste jag ... Helt klart värt den tid det tog."; "Jag har också läst dessa böcker. Avlånga svarta böcker som inte är så tjocka men med mycket bilder och intressant läsning".

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish