3 st. TINA NORDSTRÖMS kokböcker: Tinas mat + Jättegott Tina + Tina.
Inbunden bok. Natur & Kultur / LT:s förlag. 96+111+119 sidor.
Nära nyskick.
TRE kokböcker av TV-kocken Tina Nordström. Stort format 27,5 x 22,5 cm Vikt 2.100 g tillsammans.
Inbundna förlagsband, mycket rikt illustrerade med färgfoton tagna av Peter Kam. Följande tre kokböcker ingår i bokpaketet:
* TINAS MAT. 50 recept från programmet i SVT. ISBN 91-27-35385-0, första upplagans sjätte tryckning 2002, 96 sidor. Innehåll: Mina första trevande steg. Huvudrätter. Desserter. Buffé. Tjejmiddag. Gåsmiddag. Gott till lite av varje. Sju sorters kakor. Bröd. Godis.
* JÄTTEGOTT TINA. 55 recept från SVTs program MAT. ISBN 91-27-35464-4, första upplagan tryckt 2002, 111 sidor. Innehåll: Jättegott. Året som gått. Grönt. Kryddor jag gillar. Soppa. Fisk. Fågel. Kött. Fest för vännerna. Dessert. Pröva något nytt i jul. Sånt är tv-livet.
* TINA. 67 nya recept och många tips från SVTs program MAT. ISBN 91-27-35513-6, första upplagan tryckt 2003, 119 sidor. Innehåll: Inledning. Köttbullar. Kött. Hundralappen. Soppor. Fisk. Kultmeny. Lite grönt. Tapas. Mat för många. Desserter. Kakor. Nattamat. Drycker.
// Pärmarna har små diskreta hanteringsspår, inlagorna är närmast i nyskick. Bilderna visar de aktuella böckerna [4084]
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789127355132
- Titel
- Tina. : 67 nya recept och många tips från SVTs program Mat
- Författare
- Nordström, Tina
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 20 x 300 mm Ryggbredd 214 mm
- Vikt
- 749 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Smaka, smaka. Hela tiden!" säger Tina och lär oss att balansera salt, surt och sött – smaker som förhöjer alla anrättningar. Detta är en lite tuffare bok, i Tinas nya stil. Den bygger, liksom Tinas mat och Jättegott Tina, på rätter som hon lagar i säsongens SVT-program Mat.
Hon bjuder på sina bästa tips och på läckra, lättlagade recept. Rätterna utgår ofta från klassisk svensk mat, alltid med tyngdpunkten på bra, säsongsanpassade råvaror: grönsaker och rotfrukter, frukt, kött och fisk. Det blir entrérätter, huvudrätter och desserter på nya spännande sätt.
Tina Nordström är kocken alla talar om och alla tidningar skriver om. Det finns fyra ingredienser hon inte kan leva utan – salt, peppar, socker och citron. Hon bor i Helsingborg och kopplar av med att styrketräna, springa och spela golf. Och avkoppling kan behövas, eftersom hon förutom arbetet på SVT också driver en cateringfirma..
