![MATLEXIKON - Uppslagsbok i matkunskap A-Ö](https://dez1v4fbcawql.cloudfront.net/product_thumb/934191/3255899/3255899_1.jpg)
![MATLEXIKON - Uppslagsbok i matkunskap A-Ö](https://dez1v4fbcawql.cloudfront.net/product_thumb/934191/3255899/3255899_1.jpg)
![MATLEXIKON - Uppslagsbok i matkunskap A-Ö](https://dez1v4fbcawql.cloudfront.net/product_thumb/934191/3255899/3255899_2.jpg)
![MATLEXIKON - Uppslagsbok i matkunskap A-Ö](https://dez1v4fbcawql.cloudfront.net/product_thumb/934191/3255899/3255899_3.jpg)
![MATLEXIKON - Uppslagsbok i matkunskap A-Ö](https://dez1v4fbcawql.cloudfront.net/product_thumb/934191/3255899/3255899_4.jpg)
![MATLEXIKON - Uppslagsbok i matkunskap A-Ö](https://dez1v4fbcawql.cloudfront.net/product_thumb/934191/3255899/3255899_5.jpg)
MATLEXIKON - Uppslagsbok i matkunskap A-Ö
Inbunden bok. Klicka på bokens titel för att se flera bilder! Medéns. 1 uppl. 1956. 1179 s. Inbunden. Förlagets röda halvfranska band med tre upphöjda bind och ryggdekor i guld. 25,5x19cm. 1940 gram.
Mycket gott skick. Illustrerad i färg och svartvitt. MATLEXIKON innehåller över 4000 uppslagsord: recept och anvisningar om de olika födoämnenas behandling, artiklar om t ex näringslära, diet vid olika sjukdomar, kalorifattig mat, tryckkokning, termometerstekning, djupfrysning och överhuvud taget allt som har med moderna livsmedel att göra. Vidare innehåller MATLEXIKON restaurangmenyernas mattermer och rätter, liksom livsmedelshandelns många fackuttryck och utländska namn.