Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Nazuks goda : Vinnare av Sveriges mästerkock 2023

Nazuks goda : Vinnare av Sveriges mästerkock 2023

Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2023. 112 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Svetsaren från Boden, med en fot i det uiguriska köket och den andra i Norrland.

I Sveriges mästerkock fick Nazuk Turdieva visa upp många nya sidor. För som juryn säger: ”Nazuks styrka är att hon inte är inriktad på en viss typ av mat, utan behärskar så många olika kök.” Och det är resorna och mamma Michriban som har inspirerat. Här bjuder Nazuk på 40 recept på snacks, förrätter och varmrätter från när och fjärran. Så varför inte pröva något nytt till middag? Bjud vänner och familj på en georgisk vitlökskyckling, svampdumplings med ingefärsmajonnäs eller den renfilé med blåbärssås som var starten på resan mot förstaplatsen. Och knepet? Laga med respekt för råvarorna och med kärlek!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789178875153
Titel
Nazuks goda : vinnare av Sveriges mästerkock 2023
Författare
Turdieva, Nazuk
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2023
Omfång
112 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
205 x 270 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
562 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Svetsaren från Boden, med en fot i det uiguriska köket och den andra i Norrland.I Sveriges mästerkock fick Nazuk Turdieva visa upp många nya sidor. För som juryn säger: ”Nazuks styrka är att hon inte är inriktad på en viss typ av mat, utan behärskar så många olika kök.” Och det är resorna och mamma Michriban som har inspirerat. Här bjuder Nazuk på 40 recept på snacks, förrätter och varmrätter från när och fjärran. Så varför inte pröva något nytt till middag? Bjud vänner och familj på en georgisk vitlökskyckling, svampdumplings med ingefärsmajonnäs eller den renfilé med blåbärssås som var starten på resan mot förstaplatsen. Och knepet? Laga med respekt för råvarorna och med kärlek!