Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Test och kvalitetssäkring av IT-system

Test och kvalitetssäkring av IT-system

Häftad bok. Studentlitteratur AB. 1 uppl. 2004. 339 sidor.

Nära nyskick. Tillsynes obläddrat exemplar ///Förlagets beskrivning: Ulf Eriksson år en senior testledare med bred erfarenhet av planering, genomförande och uppföljning av tested inom ett flertal branscher.
Han anlitas ofta som föreläsare inom testområdet och utbildar årligen 400 personer i test och kvalitetssäkring. Alla är vi medvetna om de konsekvenser som kan drabba ett företag vars system har bristande kvalitet. Ofta är dålig kvalitet förenat med stora utgifter i form av försenade leveranser, höga förvaltningskostnader och sjunkande försäljning. Med noggrant planerade tester kommer flera fel att hittas tidigare. Detta leder till sänkta kostnader och till att tidsplan och budget kan hållas. Dessutom undviker man förseningar och överraskningar under testperioden. Den här boken ger dig kännedom om metoder, arbetssätt och verktyg för testning, l anslutning till bokens kapitel finns diskussioner och repetitionsfrågor. Viktiga delar i boken är testprocessens delar, tekniker för att välja och prioritera tester, tekniker för att skriva testplan, testfall och testrapport. Boken vänder sig till testledare och testare, systemutvecklare som genomför komponent- och integrationstester samt studenter och lärare vid universitet och högskolor.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789144030678
Titel
Test och kvalitetssäkring av IT-system
Författare
Ulf Eriksson
Förlag
Studentlitteratur AB
Utgivningsår
2004
Omfång
339 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
490 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Alla är vi medvetna om de konsekvenser som kan drabba ett företag vars produkter har bristande kvalitet. Oftast är dålig kvalitet förenat med stora utgifter i form av t ex försenade leveranser, höga förvaltningskostnader och sjunkande försäljning.

Med noggrant planerade tester kommer flera fel att hittas tidigare. Detta leder till sänkta kostnader och till att tidsplan och budget kan hållas.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se