Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Ny i politiken ~ Handbok för kommunpolitiker

Ny i politiken ~ Handbok för kommunpolitiker

Inbunden bok. Komlitt. 2014. 76 sidor.

Nyskick. Endast genomgången ua. Omslagets skick, se bild. Trots ett brinnande engagemang, ett bultande hjärta och en stark vilja kan man behöva vägledning. "Ny i politiken" är en bra introduktion till det kommunalpolitiska arbetet. Är du en av dem som fick väljarnas förtroende i det senaste valet?
Eller jobbar du med att förverkliga politikernas beslut? Den här boken är för dig som är politiker, för dig som jobbar med dem, eller är nyfiken på hur den lokala politiken fungerar i praktiken. Klart och koncist redovisar författaren såväl skyldigheter som rättigheter för kommun- och landstingspolitikern. Det ges bland annat kloka råd om de viktiga relationerna mellan tjänstemän, media och väljare. Med dessa lättlästa och lärorika sidor kan du som är ny i politiken fokusera på uppdraget - med både väljarnas och det egna
förtroendet i ryggen.

FRI FRAKT inrikes
Betala med Swish Fraktfritt

Förlagsfakta

ISBN
9789172511309
Titel
Ny i politiken : handbok för kommunpolitiker
Författare
Ulf G. Eriksson
Förlag
Komlitt
Utgivningsår
2014
Omfång
76 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
TREDJE OCH UPPDATERADE UPPLAGAN.

Här får du som är förtroendevald en snabb och lättläst introduktion i din nya roll som politiker. Oavsett bakgrund fordras det delvis nya kunskaper, för att kunna ta sitt ansvar och motsvara väljarnas förtroende. Klart och koncist redovisar författaren såväl skyldigheter som rättigheter för kommun- och landstingspolitikern. Boken förklarar det konkreta arbetet i fullmäktige, styrelser och nämnder. Det ges bland annat kloka råd om de viktiga relationerna med tjänstemän, media och väljare. Efter dessa lättlästa och lärorika sidor kan den nyvalde besöka sitt första möte som förtroendevald – med både väljarnas och det egna förtroendet i ryggen.