Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Turbo och den enarmade banditen

Turbo och den enarmade banditen

Inbunden bok. Alfabeta. 1 uppl. 2006. 47 sidor.

Nyskick. Förlagsny och oläst.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789150105995
Titel
Turbo och den enarmade banditen
Författare
Ulf Sindt
Förlag
Alfabeta
Utgivningsår
2006
Omfång
47 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
150 x 211 mm Ryggbredd 8 mm
Vikt
190 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det här är en bok om en kille som heter Bo men kallas för Turbo eftersom han kan springa så snabbt. Turbo går i fjärde klass och han har en storebror och en lillasyster.
Storebrodern Martin och Turbo brukar leka rätt ofta och då kan det hända att Turbo retas lite så Martin blir jättearg. Det händer t ex när de leker enarmad bandit och Turbo sitter i en låda och tar emot de enkronor som Martin petar in. Tyvärr blir det inte den storvinsten som Martin hade räknat med utan Turbo behåller pengarna själv till Martins stora förtret. Då får Turbo verkligen användning av sin förmåga att springa fort

Turbo och den enarmade banditen är den första titel i en planerad serie med roliga och lättlästa böcker för 7-9 år om Turbo en kille med fart!

Ulf Sindt är en populär och produktiv författare med många barnböcker bakom sig, Ebba och Ester, Pusskalaset, Tåfjutten m fl. Han har också i samarbete med Magnus Bard gjort den populära faktaboksserien med titlar som: Bland indianer och cowboys, Bland jättar och gudar, Bland riddare och rustningar m fl.
Ulf Sindt är hösten 2005 aktuell med bilderboken Raggar-råttan Roger med bilder av Eva Lindström och faktaboken Stockholm från holme till huvudstad i samarbete med Magnus Bard.

Ulf Sindt reser runt mycket i skolor och pratar och han håller populära skrivarkurser för barn och ungdomar. Tidigare jobbade han i många år som fritidsledare. Ulf Sindt bor i Nacka.