Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Livstid

Livstid

Häftad bok. Idus Förlag / Zimzalabim. 2012. 296 sidor.

Nyskick. Namnad m tel.nr sista sid..
Bokhandlarprismärke å fr.sid..
David Weber är kriminalreporter och har fördjupat sig i fem brottsfall som han planerar att skriva en bok om. Han har gjort intervjuer och samlat material, men innan han hinner slutföra sitt projekt blir han inblandad i ett brott som får ödesdigra konsekvenser för honom själv. Han hittas medvetslös i en park och förs svårt medtagen till sjukhus. Hans dotter Hilda försöker ta reda på vad som har hänt och hennes efterforskningar blir till en berättelse om både faderns och hennes eget liv. Livstid är den sjätte och avslutande delen i Weberserien. De övriga delarna är Utsaga, Gärningsman, Intrång, Uppsåt och Domslut.
Ulla Bolinder är född och uppvuxen i Uppsala men bor numera i Knivsta, några mil norr om Stockholm. Hon gick humanistisk linje på Magdeburg och har sedan dess arbetat på reklambyrå, restaurang, sjukhus, arkiv och bokförlag. Ulla debuterade som författare 1997. I sina böcker tar hon gärna upp samhällsfrågor med betoning på den enskilda individen.
David Weber är död. Dottern Hilda undersöker vad som lett fram till att hennes far hittades i en park, så illa tilltygad att hans liv inte gick att rädda. Kan det ha något att göra med boken han planerat att skriva om de fem olika brottsfall han samlat material till? Detta är den avslutande boken om kriminalreportern David Weber, där dotterns efterforskningar bildar berättelsen om hans liv.

Böckerna om kriminalreportern David Weber är ett unikt stycke spännande berättarkonst där Ulla Bolinder låter historien ta form genom en samling dokument, förhör, artiklar och intervjuer gjorda av en journalist.

Ulla Bolinder, född 1948, har arbetat bland annat på reklambyrå, sjukhus, arkiv och bokförlag. Hon skriver både romaner och kriminalromaner, där hon ofta tar upp olika samhällsfrågor.
Debutromanen handlar om en våldtäkt. Därefter kom trilogin om två tonårsflickor i raggarmiljö i 1960-talets Uppsala och deras liv som vuxna. Den första delen i en serie kriminalromaner utkom 2005, och denna har följts av ytterligare ett antal kriminalromaner.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789187001185
Titel
Livstid
Författare
Ulla Bolinder
Förlag
Idus Förlag / Zimzalabim
Utgivningsår
2012
Omfång
295 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
125 x 200 mm Ryggbredd 3 mm
Vikt
500 g
Språk
Svenska
Baksidestext
David Weber är kriminalreporter och har fördjupat sig i fem brottsfall som han planerar att skriva en bok om.

Han har gjort intervjuer och samlat material, men innan han hinner slutföra sitt projekt blir han inblandad i ett brott som får ödesdigra konsekvenser för honom själv.

Han hittas medvetslös i en park och förs svårt medtagen till sjukhus.

Hans dotter Hilda försöker ta reda på vad som har hänt och hennes efterforskningar blir till en berättelse om både faderns och hennes eget liv.

Livstid är den sjätte och avslutande delen i Weberserien.
De övriga delarna är Utsaga, Gärningsman, Intrång, Uppsåt och Domslut.